Кейн: Най-вече благодаря на вас, феновете на Тотнъм

16:03
Кейн: Най-вече благодаря на вас, феновете на Тотнъм

Новото звездно попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн направи специално видеообръщение към феновете на Тотнъм. В него капитанът на Англия благодари за подкрепата и изрази надеждата си, че това не е сбогуване с клуба, от който бе част близо 20 години. Ето какво каза Кейн на привържениците на "шпорите": 

„Здравейте! Искаше ми се да бъда първият, който ще каже на феновете на Тотнъм, че ще напусна клуба днес. Очевидно в момента има много емоции. Тъжен съм, че напускам клуба, в който прекарах почти 20 години от живота си. От 11-годишно момче до 30-годишен мъж. Имаше толкова много страхотни моменти и специални спомени, които ще ценя завинаги.

Това е израз ма благодарност към всички мои съотборници през годините, всички мои треньори и мениджъри, всеки един член на персонала, свързан с клуба. От щаба до главния готвач, всички участващи. Изградих специални отношения с много хора.

Най-вече благодаря на вас, феновете на Тотнъм. От момента, в който започнах да играя, бях един от вас и дадох всичко, което мога, за да ви накарам да се гордеете и да ви дам възможно най-много специални моменти и спомени.

Чувствах, че това е моментът да напусна. Не исках да започвам сезона с много нерешени разговори около бъдещето ми. Мисля, че е важно за новия мениджър и играчите да се концентрират върху опитите да накарат Тотнъм да стигне до върха в класирането и да води борба за трофеи. Пожелавам успех на Анге и момчетата. Очевидно сега ще гледам от гледната точка на фен и наистина се надявам отборът да постигне успех.

Това е послание към всички привърженици по света, защото всеки един фен на Тотнъм ме подкрепяше и беше с мен по време на моето пътуване. Аз и семейството ми ще го ценим завинаги. Никога няма да забравим всички моменти, които сме имали заедно, така че благодаря ви. Ще гледам всички мачове през сезона. Успех на Тотнъм и на целия клуб. Това не е сбогом, защото никога не знаеш как ще се развият нещата в бъдеще. Благодаря и до скоро."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация