Хари Кейн вече се намира в Германия

00:09
Хари Кейн вече се намира в Германия

Капитанът на Англия Хари Кейн кацна в Германия, за да финализира трансфера си в Байерн Мюнхен. Вчера Тотнъм прие офертата на баварците, която е на стойност 100 милиона евро плюс 20 милиона в бонуси. Вечерта обаче се появиха информации, че нападателят се колебае дали да не остане в лондонския клуб.

Днес часове наред в Англия и Германия чакаха тръгването на Кейн, а някои спекулации дори твърдяха, че той е спрян на летището поради нови условия, поставени от президента на "шпорите" Даниел Леви, но в крайна сметка между двата клуба се е стигнало до споразумение.

Първоначално той трябваше да излети сутринта, след това по обед, а поредното забавяне стана в следобедните часове. Според германските медии причината е била, той е попаднал в задръстване по пътя към летище “Станстед”. Вече се появиха снимки на Кейн и съпругата му от летището, където го чакаше частен самолет.

Очаква се той да премине медицински прегледи още днес и да сложи подписа си под 4-годишен договор. Ако всичко мине по план, Кейн може да е на разположение на Томас Тухел за утрешния двубой срещу РБ Лайпциг за Суперкупата на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация