Мбапе няма да изиграе и една минута клубен футбол през новия сезон

21:48
Мбапе няма да изиграе и една минута клубен футбол през новия сезон

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е казал на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи в личен разговор, че няма никакво намерение да напуска до края на сезона, разкрива "Паризиен". Според изданието срещата между двамата е била доста разгорещена. На нея Ал-Хелаифи е заявил на капитана на Франция, че няма да играе за клуба, докато не подпише нов договор.

ПСЖ има желание да продаде Мбапе това лято, тъй като договорът му изтича след една година и тогава той може да си тръгне като свободен агент. Играчът обаче не смята да напуска, дори това да означава да прекара сезона на резервната скамейка. Той отказа да преговаря с клуб от Саудитска Арабия, който изпрати умопомрачителна оферта за него.

Една от причините за решението му са клаузи в договора му, според които ще получи огромна сума за лоялност, ако остане в ПСЖ и тази година. Мбапе се чувства "предаден", тъй като при подписването на договора миналото лято е получил обещания, че в клуба ще бъдат привлечени Роберт Левандовски и Бернардо Силва.

От парижкия клуб пък вече се подготвят за живота след Мбапе и искат да отправят послание към играчите, че никой не е по-голям от клуба. Килиан не бе включен в състава за турнето в Япония и бе пратен да тренира с втория отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация