Още един страхотен мач за Меси с екипа на Интер Маями

07:45
Още един страхотен мач за Меси с екипа на Интер Маями

Лионел Меси продължава с блестящите си игри за новия си тим Интер Маями. Аржентинецът отново бе над всички в двубоя с Орландо Сити от 1/16-финалите за Купата на Лигите. Лео отбеляза два от головете за успеха с 3:1, като вече има 5 попадения на сметката си откакто пристигна в САЩ.

Меси откри резултата още в 7-ата минута. Тогава той получи много техничен прехвърлящ пас от Робърт Тейлър и останал очи в очи с вратаря не сгреши за 1:0.

Орландо обаче успя да се върне в мача десет минути по-късно. Тогава при едно разиграване след корнер удар на Иван Ангуло бе спасен от вратаря, но при добавката Сесар Араухо бе точен за 1:1.

В 50-ата минута Интер получи спорна дузпа за нарушение на Антонио Карлос срещу Жозеф Мартинес. Потърпевшият сам изпълни наказателния удар и бе точен за 2:1.

В 72-рата минута Меси добави нов гол за своя тим. Аржентинецът даде началото на контраатака, след което се включи в наказателното поле, където бе намерен от Мартинес и с удар от воле направи 3:1.

Дълбоко в добавеното време Орландо успя да вкара втори гол, отново чрез Араухо, но за негово съжаление той не бе зачетен заради засада.

Така Интер Маями продължава на 1/8-финалите в турнира, където ще се изправи срещу тима на ФК Далас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация