Дейвид Бекъм няма търпение да посрещне Меси в Мями

12:36
Дейвид Бекъм няма търпение да посрещне Меси в Мями

Един от собствениците на Интер Маями Дейвид Бекъм определено се вълнува от предстоящото пристигане на суперзвездата Лионел Меси в американския клуб, както се вижда от видеа с участието на английската легенда, които набраха популярност в социалните мрежи.

Едно от въпросните видеа е заснето от съпругата на Бекъм - Виктория. В него се чува как популярната певица казва “Тук, в Маями”, а някогашният халф повтаря същите думи, докато разперва ръце и се усмихва. Зад него се вижда огромен графит на Меси, поръчан от самия клуб, с който аржентинецът да бъде приветстван. Към клипа има и следния коментар: “Дейвид Бекъм се чувства доста удовлетворен, КАКТО И ТРЯБВА!!”

В друго от публикуваните видеа пък някогашната звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид се намира при аржентинския автор на графита Максимилиано Баняско, който обяснява как това е жест към Меси, а Бекъм, макар и да признава, че не разбира много испанския език, се съгласява с него.

Очаква се Меси да бъде представен пред феновете на Интер Маями преди домакинството срещу Сейнт Луис Сити на 16 юли, а пет дни по-късно да бъде и неговият дебют срещу Крус Асул.

Видео 

Видео

Видео

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация