Флорентино: Винаги щом пристигне нов играч, той дава една специална радост на милионите привърженици

15:42
Флорентино: Винаги щом пристигне нов играч, той дава една специална радост на милионите привърженици

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес приветства най-новото попълнение на клуба - 18-годишния турски талант Арда Гюлер, който днес официално беше представен като футболист на “лос бланкос” със специална церемония на “Валдебебас”. Минути преди началото на събитието беше обявен и номерът, с който ще играе младият халф - 24.

Перес беше този, който първи държа реч. “Винаги щом пристигне нов играч, той дава една специална радост на милионите привърженици на Мадрид. Сега подсилваме нашите настояще и бъдеще. Този състав прави един от най-важните шампионски цикли в нашата история и това е благодарение на нашите футболисти и легенди. Младежи, които израстват редом до легенди и показват своя потенциал. Някои дори вече са спечелили всички възможни трофеи. Днес пристига още един от тези младежи. С огромен талант и логично желан от грандовете на европейския футбол. Добре дошъл, Арда Гюлер!

Ти видя, като милиони други деца, големите обрати, както и че ДНК-то е ключово за този клуб. Уважение, смирение, солидарност и най-важното: Реал Мадрид никога не се предава. Добре дошъл в клуба с 14 европейски купи! Никога няма да забравиш този момент, както и семейството ти, което винаги е било до теб и ти е давало сила, за да се превърнеш в един от големите таланти в световния футбол и в идол в твоята страна. Тук ще преживееш уникални емоции, като ще усетиш подкрепата на милиони, милиони мадридисти. Да играеш в този клуб носи огромна отговорност, защото се превръщаш в образец за мнозина. Пример за всички тези деца, които мечтаят някой ден да играят в Реал Мадрид. Ти мечтаеше за този клуб и от днес това е реалност. Добре дошъл в твоя дом, в Реал Мадрид!”, обърна се клубният бос към новото попълнение.

Самият Гюлер каза единствено: “Преди всичко благодаря на семейството ми и на клуба. Аз също искам да бъда легенда на Реал Мадрид и благодаря за всичко”. След това талантът се снима със своето семейство и се насочи към залата за пресконференции, където ще отговаря на журналистическите въпроси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация