Милан се насочва към бивш нападател на Интер

17:43
Милан се насочва към бивш нападател на Интер

След като изглежда все по-малко вероятно Милан наистина да привлече Ромелу Лукаку, клубът е започнал да проучва възможността да вземе друг бивш голмайстор на градския съперник Интер, твърди Sport Mediaset.

Става въпрос за нападателя на Пари Сен Жермен Мауро Икарди, който направи силен сезон като преотстъпен в Галатасарай. 30-годишният играч записа 24 шампионатни мача за истанбулския гранд, в които заби 22 гола и направи 7 асистенции, като така сериозно допринесе за спечелената титла в турското първенство. Според информацията цената на опитния футболист е 15-20 млн. евро, но проблем може да се окаже неговата заплата, тъй като в момента той получава по 7 млн. евро на сезон на “Парк де Пренс”.

От медията обръщат внимание и на публикациите на неговата половинка и агент Уанда Нара в социалните мрежи през последните дни. Те включват нейна снимка пред Дуомо и надпис “Милано” с придружаващо го емоджи на пясъчен часовник. Също така оттам припомнят за публикация на самия Икарди в Инстаграм през май. Става въпрос за снимка, на която е облечен в черна фланелка на червена светлина, а коментарът му е: “Адът може да бъде забавен, ако си с подходящия дявол”.

Междувременно, един от посредниците на аржентинеца - Елио Пино, потвърди, че Галатасарай иска да задържи доскорошната си звезда за постоянно. “Преговорите между ПСЖ и Галатасарай продължават, но все още не сме близо до споразумение”, коментира той пред TRT Spor.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация