Филипо Индзаги: Карло Анчелоти влиза в сърцата на всички, защото е искрен

22:00
Филипо Индзаги: Карло Анчелоти влиза в сърцата на всички, защото е искрен

Легендата на Милан Филипо Индзаги беше гост в предаването Tutti Convocati няколко дни след издаването на автобиографията си “Правилният момент”, като говори по различни теми от настоящето и миналото.

За продажбата на Сандро Тонали

Когато губим италиански талант в чужбина, това винаги е разочароващо. Също така съжалявам като един миланист. Тонали беше играч, когото виждах с капитанската лента на Милан през следващите 10 години. Все още вярвам, че съществуват футболисти, способни да се превърнат в клубни икони. През 2007-а, след като бях вкарал пет гола в три финала, имах множество оферти от Мейджър Лийг Сокър. Аз обаче предпочетох любовта на хората пред парите.

За липсата на уважение към Масимилиано Алегри

Не ми се връща към тази тема. Аз исках да продължа да играя и да подам ръка на Милан, който по това време губеше шампиони. Липсата му на уважение към мен обаче е от много години, така че не бих могъл да имам респект към него.

За искреността на Карло Анчелоти

Карло влиза в сърцата на всички, защото е искрен. Ако има да ти казва нещо, дори и то да негативно, той ще ти го заяви в лицето. Опитвам се да правя същото и с моите футболисти, но всеки си има свой собствен характер.

За успехите на Симоне Индзаги начело на Интер

Симоне показа, че е успял да стане шампион и извън терена заради начина, по който се справи с несправедливите критики, и то го направи изкусно. Той достигна пет финала за две години в Интер, въпреки че можеше да се справи по-добре в първенството, което обаче важи и за всички останали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация