Садио Мане пред завръщане във Висшата лига

06:32
Садио Мане пред завръщане във Висшата лига

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Садио Мане загатна, че не отхвърля възможността да се завърне в Премиър лийг през лятото. 31-годишният сенегалец не успя да впечатли след трансфера си на "Алианц Арена", като имаше и някои конфликти извън терена. По всичко личи, че той няма да остане в състава на германския шампион за новия сезон, но засега бъдещето му остава неясно. Към него интерес има от Нюкасъл и той не изключва възможността за подобен трансфер.


Мане се засече с английския политик Мортин Каланан в родината си Сенегал. Каланан разкри, че е попитал крилото дали ще премине в Нюкасъл, а отговорът на сенегалеца е бил: "Никога не казвай никога".


Досега се смяташе, че Мане не е особено заинтригуван от варианта да подсили "свраките", но фактът, че този път не каза категорично "не", говори, че тази възможност е все по-реална. Интерес към него има и от Саудитска Арабия, така че той ще има труден избор.


През първия си сезон в Байерн Мане записа 38 мача във всички турнири, в които се отчете с 12 гола и 6 асистенции. Договорът му с баварците е до 2025 година, а цената му на пазара е около 45 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация