Официално: Джеймс Милнър е играч на Брайтън

18:28
Официално: Джеймс Милнър е играч на Брайтън

Брайтън обяви официално, че легендарният играч на Ливърпул Джеймс Милнър ще бъде футболист  на “чайките” след изтичането на контракта му с мърсисайдци на 30 юни. Ветеранът ще подпише едногодишен договор с опция за още една година.

37-годишният Милнър пристига със свободен трансфер след осем години в Ливърпул, през които спечели Премиър лийг, Шампионската лига, ФА Къп, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби заяви: "Много се радвам да приветствам Джеймс в Брайтън. Той е отлично попълнение за нас и съм сигурен, че ще ни помогне да достигнем до още по-високо ниво".

Милнър е играл в кариерата си за още за Лийдс, Нюкасъл, Астън Вила и Манчестър Сити, преди да премине на “Анфийлд”, където спечели седем трофея с Ливърпул.

За мърсисайдци той изигра 332 мача, в които отбеляза 26 гола и даде 45 асистенции. Милнър има и 61 мача за националния отбор на Англия, като освен това е на трето място в класацията за брой мачове в Премиър лийг за всички времена с 619, след Гарет Бари (652) и Райън Гигс (632).

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация