Турицов: Лудогорец искаха да прекратят мача

00:11
Турицов: Лудогорец искаха да прекратят мача

Бранителят на ЦСКА София Иван Турицов даде мнението си след края на двубоя с Лудогорец. В един доста нервен и изпълнен с емоции мач “червените” отстъпиха с 0:1.

“Може би една минимална липса на концентрация доведе до гола на Лудогорец. ВЪпреки че говорихме много, че вкарват много статични положения, бяхме добре подготвени, но до този момент, в който допуснахме гола. Аз така и очаквах, че който вкара първи, ще спечели и то така стана.

Не искам прекъсването да бъде причината, но за мен е много странно решение. Нямам проблем с никого, поздравявам отбора на Лудогорец, но за мен това беше нелогично и нестандартно. Те искаха да прекратят мача. Виждал съм такива неща, това е нормално за балканските държави. Ние не знаехме какво се случва. Явно искаха да се прекрати този мач и да спечелят служебно, нямам представа. Не мога да кажа, че това е причината да допуснем гола.

За да спечелиш, трябва да вкараш. Имахме чисти положения. Доколкото си спомням, Лудогорец освен гола няма нищо чисто. За мен заслужавахме повече победата.

Мисля, че не само заради публиката, все пак това беше мач много важен за нас и не искахме да губим. Може би и това бе причината да имаме леко напрежение. Всеки знаеше какво ни предстои и колко хора ще има по трибуните. Феновете ни помогнаха, а не ни стаписаха”, заяви Турицов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация