Илич: Когато играеш пред такава публика, не трябва да правиш такива грешки

00:07
Илич: Когато играеш пред такава публика, не трябва да правиш такива грешки

Наставникът на ЦСКА София Саша Илич даде мнението си след загубата на своя тим от Лудогорец. В директен двубой за първото място “червените” загубиха с 0:1 и така отстъпиха лидерската позиция на днешния си опонент. Въпреки това сръбският специалист похвали своите футболисти и призна, че борбата за титлата продължава.

“Дерби мачовете са такива, има доста нерви и прекъсвания на играта. Аз съм доволен и съм горд от това как моите футболисти изглеждаха днес. Единственото, за което ме боли днес, е това, че изгубихме, а имахме повече положения. Отбори като Лудогорец и с един удар успяват да вкарат.

Дерби мачовете са такива, понякога с един удар се решава. Важното е, че видяхме, че можем да се борим с Лудогорец. Днес загубихме по същия начин, както загубихме в Разград - имахме повече положения, но отстъпихме.

Когато получиш гол, никога не е само заради един футболист, трябваше всички да са концентрирани. Това е втори гол, който допускаме след корнер. Когато играеш пред такава публика, не трябва да правиш такива грешки.

Такива неща се случват по време на дербитата и когато са пълни стадионите. Това, което ми хареса много е, че стадионът беше препълнен. Много ми хареса, че за пръв път беше до дупка пълен. Ако всеки мач е така, футболистите ще дават много повече от себе си.

Ще се борим докрай, имаме още седем мача. Дори и да бяхме победили днес, пак нямаше нищо да е ясно. Това, което мога да кажа е, че ще се борим до края.

Бих желал всички седем мача да победим. Само че преди това имаме много труден мач в четвъртък, така че в момента ще мислим и за този мач”, заяви Илич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация