Компани за Челси и Тотнъм: Това е напразен въпрос

16:53
Компани за Челси и Тотнъм: Това е напразен въпрос

Мениджърът на Бърнли Венсан Компани остана много разочарован от отправени към него въпроси дали смята да напусне своя тим, за да поеме един измежду Челси и Тотнъм. Двата лондонски гранда останаха без треньори по време на сезона и в момента са водени от временни наставници, а именно Компани е свързван доста настоятелно в последната седмица с поста в някой от тях.

„Единственото, което виждам, е напразен въпрос. Винаги съжалявам журналиста, който ме пита за подобни неща, защото не получаваш нищо в замяна. Още преди началото на сезона реших, че никога няма да се занимавам със спекулации. Мисля, че най-голямото уважение, което можете да имате, са хората, с които работите, за да им покажете, че сте напълно отдадени на това, което ви е поверено. Не искам да говоря за нищо друго“, заяви Компани пред talkSPORT. 

Бърнли, воден от бившият бранител на Манчестър Сити, си осигури ранно промоция във Висшата лига през сезон 2023/24. Преди това 37-годишният белгиец беше избран за треньор на годината в Чемпиъншип.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация