Юго Лорис: Ситуацията е много смущаваща

22:24
Юго Лорис: Ситуацията е много смущаваща

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис определи представянето на своя тим при поражението с 1:6 от Нюкасъл Юнайтед във Висшата лига, като срамно и голям удар по амбициите на „шпорите“ за класиране в топ 4. Тотнъм заема петата позиция с 53 точки, а четвъртият Манчестър Юнайтед е с 59 точки и два мача по-малко. Нюкасъл остава трети с 59 точки и един двубой по-малко от Тотнъм, който допусна пет гола в първите 21 минута на срещата между двата тима, а Лорис бе заменен на почивката. 

„Ситуацията е много смущаваща. Трябва да се извиним на феновете. Не показахме добро лице и не успяхме да отговорим подобаващо на представянето на играчите на Нюкасъл“, заяви Юго Лорис пред "Скай Спортс". 

„Изоставахме във всички аспекти на играта и напълно пропуснахме първото полувреме на мача. През второто полувреме ситуацията бе различна, но е наистина болезнено. Дори не става дума за тактика, а просто не успяхме да им се противопоставим. Трудно е да говоря за представянето ни в момента“, каза още Лорис. 

„Можеш да понесеш един или два удара, но ние въобще не успяхме да реагираме и да се върнем в мача. Нюкасъл заслужава да му отдадем дължимото за начина, по който стартира двубоя. Те перфектно знаеха какво искат да направят“, добави френският страж на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация