Кан увери, че Байерн ще си възвърне формата

17:43
Кан увери, че Байерн ще си възвърне формата

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан призова всички в отбора да променят отношението си към по-добро в заключителните етапи на сезона, за да спечелят титлата в Бундеслигата. Байерн отпадна от Купата на Германия, има нужда от чудо по-късно днес, за да компенсира изоставането от 0:3 срещу Манчестър Сити в Шампионската лига и има минимална преднина от две точки пред Борусия Дортмунд в класирането на германското първенство. 

Първи сезон без трофей от 2012 година не е изключен въпреки смяната на Юлиан Нагелсман с Томас Тухел, а Кан каза след поражение миналата седмица в Манчестър и равенството 1:1 в Бундеслигата с Хофенхайм, че необходимо е подобрение. "Имаме 20 национали в отбора, така че със сигурност представянето ни няма нищо общо със спортните качества", каза бившият вратар на тима пред изданието "Шпорт Билд". 

"В последно време имаше твърде малко воля, твърде малко готовност в тима. Непоследователността е нашата последователност, това не може да бъде амбицията на този отбор. Всеки трябва да знае за какво става въпрос в решаващия етап от сезона, за да покаже кой е Байерн. Само ако успеем на терена, ще имаме шанс срещу Манчестър Сити", добави той. Кан подкрепи Тухел, въпреки че той спечели само два от петте мача, откакто пое поста, и защити решение да се разделят с Нагелсман. "Отборът ще се върне към форма и последователност при Томас. Последните игри двубоя, че има някои по-големи винтове, които Томас трябва да завърти", заяви шефът на "баварците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация