Франк Лампард: Да се каже, че отборът е разбит е малко прекалено

19:28
Франк Лампард: Да се каже, че отборът е разбит е малко прекалено

Мениджърът на Челси Франк Лампард има надежди, че неговият тим може да стигне до обрат срещу Реал Мадрид, въпреки че "сините" записаха три загуби след завръщането му на "Стамфорд Бридж", а сега имат да заличават два гола пасив.

"Не сме там, където искаме да бъдем, но да се каже, че отборът е разбит е малко прекалено. Позицията ни в първенството е реалност, изоставаме с 0:2 срещу Реал. В позицята, в която сме, трябва да се борим много здраво. Победа утре би била специална", заяви Лампард.

"Всичко е възможно във футбола. Съперникът ни е на много високо ниво. Те имат велик треньор, който разбирам много добре, тъй като съм работил с него. Неговата заслуга е огромна, особено за начина, по който стигнаха до финала миналата година. Гледах внимателно и двата мача от миналата година. Някои от играчите са същите. Миналата седмица имахме шансове да вкараме, но и много неща можехме да направим по-добре, които трябва да променим утре", каза още наставникът.

Той коментира влизането на собственика Тод Боели в съблекалнята след мача с Брайтън: "Няма проблем. Имаше критики към някои от предишните ни собственици, че не са идвали, а това не винаги беше вярно. Когато един собственик го е грижа за отбора, негов избор е да участва колкото иска. Нямам проблеми, ако собственикът иска да говори с играчите. Това е често явление в наши дни. Показва страст и това ми харесва".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация