Клоп: В дългосрочен план този сезон ще бъде забравен

15:59
Клоп: В дългосрочен план този сезон ще бъде забравен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пое цялата вина за лошия сезон, който мърсисайдци правят, и се извини на феновете на отбора за резултатите през кампанията. Германецът обаче е сигурен, че в дългосрочен план хората ще забравят този сезон, защото той е изключение.

„Извинявам се на нашите фенове, че не виждат сезона, който желаеха. В дългосрочен план той ще бъде забравен. Не ме интересува какво направихме миналата година и в сезоните преди това. На 100% съм отворен за тези глупости. Знам, че всеки може да даде израз на емоциите си в един миг и ще има негативни коментари за нас, но хората на стадиона са невероятни. Виждате какво се случва в други клубове – уволнения, фенове срещу собственици, фенове срещу отбора... Виждал съм всичко. Ако някой може да премине през подобна ситуация по елегантен начин, мисля, че това е нашият клуб.

През тази година видяхме, че много отбори, които през миналия сезон се представяха на изключително ниво, не са на същото равнище. Дори Сити, въпреки че играят сензационен футбол, нямат толкова точки. В един момент интензивността ти се отразява. Може би точно това ни се случи през този сезон. Това обаче не може да е извинение за следващите десет мача. Може да е само някакво обяснение защо не сме на най-високото си ниво. Трябва да преминем през това и аз нямам проблем да го направим. Надявам се обаче, че можем да научим много неща от него, които да използваме през следващата година“, заяви Клоп е интервю за „Скай спортс“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация