Клоп: Не се предаваме, ще се борим

02:08
Клоп: Не се предаваме, ще се борим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от представянето на тима при гостуването на Челси. Срещата приключи без голове, а “червените” излязоха без много от титулярите си. 

“През миналия сезон се срещнахме с Челси в два финала и това бяха най-добрите нулеви равенства, които съм виждал. Днес същите тези отбори излязоха неуверени, но с желание за битка. Доволни сме от точката. Показахме характер и трябва да продължим да гледаме напред”, коментира Клоп. 

“Имахме проблеми в линията на защитата, но направихме промени, които дадоха резултат. Реагирахме на хитрите подавания зад гърба на отбраната и в хода на мача заиграхме по-организирано. Халфовете си взаимодействаха добре. В атака създадохме положения. Не се получи най-зрелищният мач, но беше крачка в правилната посока. Това и трябва да правим - да вървим напред с малки стъпки”, продължи германският специалист. 

“Не съм очаквал, че с шест промени в състава ще направим най-силния си мач за сезона, но тези, които получиха шанс, се възползваха от него и показаха, че са готови. Не можем да говорим за цели, ако не печелим точки. Не се предаваме, ще се борим. Всичко трябва да се доказва на терена”, изтъкна Клоп. 

“Слава Богу, досега не съм имал такъв сезон. В противен случай вече нямаше да съм треньор на Ливърпул. От нас зависи да променим ситуацията”, каза още насатвникът на мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация