Нападките на Шакира донесоха спонсор на Пике

17:56
Нападките на Шакира донесоха спонсор на Пике

Доскорошният защитник на Барселона Жерард Пике не остана длъжен на бившата си съпруга Шакира и ѝ отговори на нападките в най-новия ѝ хит BZRP Music Session #53.

Във въпросната песен колумбийската изпълнителка през цялото време засипва Пике с нападки за това, че я е изоставил заради студентката Клара Чиа Марти. В част от текста тя използва сравнения, определяйки себе си за “Ферари” и “Ролекс”, а новата половинка на бившия футболист за “Туинго” и “Касио”.

Затова в снощното си излъчване в “Туич”, в което Пике беше заедно с популярния стриймър Ибай Янос, бившия нападател Серхио Агуеро и известния журналист Жерард Ромеро, той реши да се появи именно с часовник “Касио” на ръката си и обяви: “Постигнахме споразумение с “Касио” за спонсор на нашата Kings League. “Касио” е чудесен часовник, който издържа цял живот”. Ромеро попита защо от “Касио” са се включили като спонсор, а Агуеро му отговори: “Заради песента на Шакира”.

Въпросната Kings League е аматьорски футболен турнир, организиран именно от Пике и Янос, в който взимат участие 12 тима, съставени от по 7 играчи. На един от отборите - Kunisports, президент е Агуеро. Легендарният вратар Икер Касийяс пък е ръководител на 1K FC.

Пике също така обяви, че за следващия кръг на състезанието ще се яви с “Туинго” отново заради песента на Шакира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация