Жоао Феликс бесен на Диего Симеоне след снощния мач

17:51
Жоао Феликс бесен на Диего Симеоне след снощния мач

Най-скъпата покупка в историята на Атлетико Мадрид Жоао Феликс беше видимо ядосан на решение на наставника си Диего Симеоне по време на снощното нулево реми с Брюж в Шампионската лига.

Младият португалец остана резерва в четвърти пореден мач на тима, но все пак през втората част отиде да загрява край тъчлинията с надеждата да се появи в игра. Когато обаче Феликс видя, че Чоло използва последната си смяна, за да пусне на терена Аксел Витсел, той се отправи към пейката и сърдито захвърли тренировъчния си потник. След двубоя дори младият играч хареса туит на фен на тима, гласящ: “Атлетико трябва да победят, а при последната смяна нападател (Антоан Гризман - б.р.) излиза, за да влезе защитник (Витсел - б.р.)”. Той направи същото и с публикация, според която е бил уважаван в Бенфика, но не и в мадридския клуб. Впоследствие той заличи тези свои действия в социалната мрежа.

След мача Симеоне заяви, че не е видял гневната реакция на Феликс на пейката и затова няма какво да коментира по темата. Съотборникът на нападателя - Хосе Хименес, пък го защити, заявявайки: “В моя тим желая да има непокорни играчи, които искат да играят, и когато дойде техният ред, те да излязат разгневени с мисълта да се раздадат докрай. Нека знае, че е важен за нас и че се нуждаем от него и гнева му”. Според El Larguero обаче негодуванието на младока в социалните мрежи не се харесало на голяма част от останалите играчи на тима, които видели в това липса на уважение към Атлетико. Убежденията им са подкрепени и от факта, че единствено португалският национал не отиде да аплодира феновете след края на снощния мач.

Очаквано, веднага се появиха слухове за евентуално напускане на талантливия футболист. Според El Partidazo de COPE Феликс иска да си тръгне още през януари, защото усеща, че ще продължи да седи на пейката и през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация