Моуриньо: Искам да изиграя мача заедно с привържениците

23:00
Моуриньо: Искам да изиграя мача заедно с привържениците

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо призова утре на "Олимпико" да дойдат 70 000 привърженици на "вълците", които не просто искат да гледат реванша от полуфиналите на Лигата на конференциите с Лестър, а да го изиграят заедно с футболистите. Двата отбора направиха 1:1 преди седмица на "Кинг Пауър Стейдиъм". На своята пресконференция Специалния засипа със суперлативи английския тим и неговия мениджър Брендън Роджърс.

"Искам да изиграя мача заедно с привържениците. Можете да дойдете като фенове и да изиграете този мач. Ще има 70 000, които искат да играят. Такава е и моята молба към тях: "Не идвайте да гледате мача, а елате да го изиграете".

Това, което прави Лестър, е фантастично. Разбира се, титлата от 2016 е нещо невероятно, но след това клубът се развива на всяко ниво. Стигна до това да има един от най-добрите тренировъчни центрове в цяла Европа. Невероятен клуб. Брендън изобщо не ме изненадва. Хората забравиха какво направи с Ливърпул с много по-малко ресурси, отколкото клубът има сега. След това и престоят му в Шотландия със Селтик. След това спечели ФА Къп и "Къмюнити Шийлд". Стабилността и начинът, по който играят - това е подвиг за Лестър и Брендън", заяви Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация