Бербатов: Хари Магуайър трябва да се представя по-добре

22:34
Бербатов: Хари Магуайър трябва да се представя по-добре

Димитър Бербатов бе крайно разочарован от играта на Манчестър Юнайтед в градското дерби. “Червените дяволи” загуби с 1:4 от Манчестър Сити и бе тотално надигран.

“Бях ядосан и тъжен от представянето на Юнайтед срещу Сити. Беше недопустимо. Не говоря само за второто полувреме. Юнайтед нямаше план. Или ако са имали, не го изпълниха. Талантливите играчи на Сити можеха да се възползват от слабостите на съперника”, заяви Бербатов.

“Всичко беше разочароващо. Юнайтед са непостоянни. На хартия имат талантлив състав, но на терена не се получава. Играчите и мениджърът трябва да се запитат: “Какво повече мога да направя?” Трябва да поемат отговорност”, допълни той.

Бербатов критикува играта на капитана Хари Магуайър: “Играл съм с някои големи лидери в Юнайтед, като Неманя Видич и Уейн Рууни. Когато нещата не вървят, пръстът винаги е насочен към капитана. Хари Магуайър трябва да се представя по-добре и той го знае. Грешките, които прави, му пречат да водят отбора. Той трябва да подобри позиционирането си и да взима по-добри решения.

Не е лесно, когато си под напрежение, но аз съм бил там и това е така, когаго играеш във водещ отбор. Част е от това да си професионалист. Трябва да се справяш. Ралф Рангник може да се намеси. Може би трябва да даде почивка на Магуайър и да даде шанс на някой друг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация