В Ман Юнайтед разочаровани от решението на Роналдо да пътува за Португалия

18:33
В Ман Юнайтед разочаровани от решението на Роналдо да пътува за Португалия

Съотборниците на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед са останали разочаровани от неговото решение да лети до родината си Португалия, вместо да остане близо до отбора покрай дербито с Манчестър Сити. 37-годишният играч, който е един от лидерите в съблекалнята, не бе в групата на „червените дяволи“ за двубоя на „Етихад“, като мениджърът на отбора Ралф Рангник обясни, че причината за това е контузия в бедрото на португалеца. Според „Ди Атлетик“ футболистите на Юнайтед са очаквали Роналдо да присъства на така важния двубой, въпреки че контузените играчи по принцип не са задължение да правят това.

Следващият двубой на Манчестър Юнайтед е срещу Тотнъм идната събота. Тъй като до него има достатъчно време, Роналдо е преценил да се прибере в родината си, където по-мекото време може да благоприятства по-бързото му възстановяване.

Контузията на Роналдо остави обаче съмнения у някои от феновете на португалеца. Според една от неговите фен страници, която следва и самият играч, CR7 не е контузен и бил на 100% готов да играе срещу Манчестър Сити. Изваждането му от групата е било тактическо решение на Ралф Рангник, твърди въпросната страница. Още по-интересното е, че сестрата на Кристиано – Катя, също е харесала тази публикация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация