Спрягат Анчелоти за мениджър на Манчестър Юнайтед

17:56
Спрягат Анчелоти за мениджър на Манчестър Юнайтед

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти може да се превърне в една от опциите за нов наставник на Манчестър Юнайтед през лятото, информира “ИСПН”. “Червените дяволи” в момента са водени от временния мениджърт Ралф Рангник, който обаче през лятото ще заеме консултантска роля в тима.

За основни кандидати за позицията на “Олд Трафорд” от месеци са смятани Ерик Тен Хаг от Аякс и Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен, но в последните седмици аржентинецът е спряган усилено и за “Сантиаго Бернабеу”. Именно при стечение на обстоятелствата, което да доведе Почетино начело на Реал, Анчелоти ще остане свободен агент и тогава от Манчестър Юнайтед биха направили опит да го привлекат.

Италианският специалист отиде в Мадрид през миналото лято от Евертън, а в момента “лос бланкос” са водач в класирането на Ла Лига. Именно големият опит на високо ниво и редицата трофеи, които той е спечелил, биха му спечелили добра позиция в евентуална борба за работата на “Олд Трафорд”, както и познаването на Премиър лийг, където вече е бил начело на Челси и Евертън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация