Анте Ребич получи леко наказание

15:39
Анте Ребич получи леко наказание

Хърватският нападател на Милан Анте Ребич получи наказание от 2 мача след загубата на "росонерите" от Наполи на "Сан Сиро" с 0:1 в Серия "А". Ребич бе отстранен от игра от рефера Фабрицио Паскуа с директен червен картон в добавеното време за неспортсменско поведение спрямо съдията. 

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума се размина с по-леко наказание. Той е глобен със 10 000 евро заради "заплашително и обидно отношение" към съперниковия отбор. "Вие сте банда" - с тези думи Донарума се обърнал към гостите от Неапол според италианските медии.

Междувременно наказания за по един мач получиха колумбиецът Хуан Куадрадо от Ювентус и защитникът на Наполи Джовани Ди Лоренцо. Беневенто пък няма да може да разчита на Камил Глик и Паскуале Скиатарела срещу Ювентус, а Бруно Перес от Рома и Гастон Рамирес от Сампдория също ще пропуснат по един мач за тимовете си. 

Верона път ще бъде без наставника си Иван Юрич за мача с Аталанта, тъй като хърватският специалист е наказан за една среща и глобен с 10 000 евро за бурни протести срещу рефера на мача със Сасуоло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация