Ще се превърне ли Локо във \"влака стрела\"?

17:42
Ще се превърне ли Локо във \"влака стрела\"?
Просто не искам да повярвам, че днес ще е последният мач на Локомотив София в евротурнирите за тази година. Така че, уважаеми състезатели и спортно технически щаб на отбора Локомотив София, ако обичате скочете здраво на отбора със звучно име Борац Чачак, защото сте длъжни да ги отстраните. Длъжни сте да биете не само заради привържениците на отбора, а и заради Вас самите, като не подминавате факта, че може да дадете и добър старт на българските отбори, които ще излязат след вас за срещите си реванш в евротурнирите.

Слабият старт на сезона от страна на "железничарите" постави под съмнение класирането в третия предварителен кръг на УЕФА срещу анонимник във футболна Европа като отбора на Борац Чачак.  Обективно погледнато резултатът от първата среща е доста коварен (0:1), но в никакъв случай не може да го наречем непреодолим. "Чистата мрежа" винаги носи предимство в турнирните битки, но едва ли е критерии за сигурно продължаване в следващия етап на турнира.

Не е тайна за никой, че ахилесовата пета за локомотивци от началото на сезона е отбелязването на голове.
Балдовалиев и компания са отбелязали само два гола в последните четири мача на клуба, но имат перфектната възможност днес да прекъснат негативната серия. Алтернативи в нападение има. Димо Атанасов, Владимир Джилас и Саша Антунович са играчи с доказани качества и биха били както достойни заместници, така и партньори на Зоран Балдовалиев, който по всяка вероятност ще стартира в срещата. В средната линия нещата изглеждат също позитивно с присъствието на Иво Иванов и Светослав Дяков в центъра на терена, и евентуалната подкрепа която ще получат двамата от действащия зад Балдовалиев Виктор Шпишич. Разбирателството в защитата изглежда на ниво, а централна двойка Георги Марков - Ваня Дзаферович определено ще внесе спокойствие пред вратаря Игор Бондзулич. Друг огромен плюс за столичани е присъствието на Драгомир Окука на треньорският пост в клуба. Сръбският специалист би трябвало да познава добре играта на сънародниците си от Борац и да знае формулата за успеха в днешната среща.

Това, че българският отбор е много по стойностен от своя сръбски противник е ясно, а сега е времето и да се докаже. Главният съдия Свен Одвар Моен (Норвегия) ще изведе двата отбора на стадион "Васил Левски" от 20:00 часа, а релсите за Локомотив водят само към третия предварителен кръг на УЕФА. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

razorblade
27.08.2008 09:07

едно да е ясно ....Няма начин да се искат евроуспехи от отбор, който НЯМА ПУБЛИКА, която го подкрепя от 1-та до последната минута. След гола на Борац, феновете на черно-червените МЛЪКНАХА .....отделен въпрос е ,че бяха една шепа и даже не изпълниха един сектор поне на националния стадион.... Същото е положението и в Ловеч ....Там ако ще и целия бразилски национален отбор да купи Гнчев, фактът ,че играят пред шепа театрали, люпещи семки , ОБЕЗМИСЛЯ ВСИЧКО !
Не искам да си представям и да си помислям какво щеше да е на стадиона , ако тази чест имаха пловдивските отбори .....Щеше да е абсолютна ФИЕСТА по трибуните ....а 12-тия играч силен ли е , на онези на терена им никнат криле .... доказвано е нееднократно..благодаря !

svetlio_vn
26.08.2008 23:50

"Влака стрела" катастрофира на най-малката гара,по която е минавал български експрес . То да беше само Локо Сф,но за съжаление очаквам и другите ни евроучастници да ги последва тази нерадостна съдба

MB_KrisS
26.08.2008 22:12

Това не е истина. Във футбола явно няма логика...но има съдии, които се гаврят както си искат. Първо при ситуацията за дузпата за Локо, той няма право да свири симулация, тъй като никой не вдигна раъце и не протестираше, че има дузпа. Балдобалиев може просто да е загубил равновесие или да е искал да се предпази и затова да е паднал. Ако играта беше продължена, топката беше притежание на Локо и това почти сигурно щеше да е 2:0. При дузпата за Борац нямаше никаква опасност за вратаря и играча, който се строполи беше на светлинни години от топката. Просто при центрирания в наказателното абсолютно винаги има дърпания, но там защитниците са с предимство и просто незнам, този замръзнал (умствено) норвежец как реши, че това е дузпа.

pafata
26.08.2008 21:54

Това беше един от най-слабите отбори, гостувал в София.

div4o1969
26.08.2008 19:29

какави са тия боклуци дето пикаят по стадионите ни от Локомотив.Айде бе Локомотив на село да берат царевица.

mengeme
26.08.2008 19:25

Mисля, че дойде времето за отмъщение. До кога ще продължаваме да ни тъпчат някакви си отборчета като Борац Чачак, Бате Борисов, Тампере, Апоел Шмона и така на татък, дойде мигът на разплатата и защита на имета на българския футбол. Днес Локо няма друга алтернатива освен да пусне Локомотива си в дейстие, но само дано тази железница не е от доста старите и износени машини на БДЖ, който направиха кошмар животът на много хора. Успех на всички български отбори в Евротурнирите и дано, коефициента ни нарасне и от догодина да имаме директен отбор в групите на Шампионската лига, а не това място да заема румънският шампион например!

dunavec
26.08.2008 17:58

Смажете сръбските отрепки дето ни отнеха Македония и Западните покрайнини!