Има ли оправия за \"червения\" клуб?

21:04
Има ли оправия за \"червения\" клуб?
Финансовите несгоди в отбора на ЦСКА продължават. Смяната на ръководни кадри като Гарибов и продажбата на дузина титуляри срещу не малко пари не успя да извади шампионът на България от колапса, който го налегна в последните няколко месеца.

Оказа се, че играчите на "червения" клуб не са получавали заплатите си за месец юли, а освен това тези, които играха за "армейците" през изминалия сезон все още чакат изплащането на премиите за спечелената 31-ва титла.

Поредното протакане отново е довело до нескрито недоволство от страна на по-опитните играчи, които въпреки увещанията на Александър Томов, че всичко ще бъде наред, не могат да му повярват.

С този ход на действие от страна на ликвидатора на отбора нищо чудно скоро да се появи следващият Емил Гъргоров.

На фона на всичко това не може и да очакваме кой знае какви позитивни резултати, защото както всички знаем гладна мечка хоро не играе. Кризата в клуба едва ли ще бъде преодоляна, докато не бъде ликвидиран самият Томов.

От фенклуба надигнаха временно глава, но и те вече сякаш се примириха със ситуацията, след като зова за помощ, който отправиха към държавата удари на камък, а и как няма? За никого не е тайна, че държавата покровителства един друг клуб, чието име няма да назовавам.

Но да се оправдаваш само с мръсните номера на някой "спортни" деятели по професия адвокати, да мрънкаш постоянно, че в собствения ти двор нищо не е наред, защото друг ти мъти водата някак си е меко казано смешно.

Когато начело на една институция, каквато несъмнено е ЦСКА стои не кой да е, а бивш политик с минало, което знаем какво е било, то очакванията за прогрес граничат по-скоро с лудостта.

Решението пак казвам е едно - да се отстрани проблемът от вътре, а после да се надделее над този отвън. Защото името ЦСКА за много хора е свято или поне беше. Време е отново да бъде чисто и неопетнено, време  е за промяна, такава, каквато би изкачила клубът там където му е мястото, а именно на върха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
22.08.2008 14:28

Ники, не подценявай господата от БФС. Не е нужно да знаят кой ще се падне. Ако не стане с групите, ( въпреки че в случая с автомонтьорите шансовете са големи ) ще се задоволят и с турнира УЕФА. Важното е основния противник да е извън играта. Но накрая виждам че ти си и подръжник на корупцията.

Huku
22.08.2008 13:46

drummer, постъпването на около 6,5 млн. евро става след като влезеш в групите. А БФС нямаше как да знаят че ще се падне БАТЕ на жребия. Така че спри с тея въздушни теории.
Колкото до статията = червена пропаганда, аман от заблудени пра..та.
Като не си плащаш така е !!!!!

drummer
22.08.2008 12:49

Руменчо, на теб явно трябва да ти се обяснява отделно, защото си по тежък случай. С едно изречение: Лъжата на БФС е тази че изкара ЦСКА най нередовния клуб в България! А истината е че нямаше да могат да преглътнат постъпването на около 6,5 млн. евро в червения клуб.

UtherX
22.08.2008 12:24

Aбе тъпите писателчета на глупави новини да са чували че журналиста трябва да се стреми да е неутрален? Който и глупак да е писал тази новина да се научи първо какво е журналист и тогава да пише.До тогава в-к "ШОК"...

roommen
22.08.2008 11:46

drummer - понеже виждам че си светнат в нещата я поясни на нас невежите , каква точно е лъжата на БФС ...

drummer
22.08.2008 11:03

deko1991, малкото години на които си много ти пречат да осъзнаеш нещата каквито са в действителност. Коя Европа ги вади бе, ...тази дето си я писал с малка буква, или посинелия Български футболен съюз който нагло излъга и УЕФА и нас.

silver27
22.08.2008 10:19

ааайде да не изразявате толкова привързаността си към едни или друг отбор в коментарите си... Прекалено смешно е

deko1991
22.08.2008 00:33

Г-н Глушков, май за покровителството от държавата грешите, ако нямаше такова върху цска щеше ли да е в А група повече? НЕ! eвропа ги вади държавата, не. Ми това е бг

dobrev64
21.08.2008 21:16

а относно заглавието ,Да има оправия ,когато всеки си гледа в неговата кошара и не се занимава с неговия отбор и не се оправдава с други , тогава и футбол може да имаме

dobrev64
21.08.2008 21:12

пак други са виновни ,кой да им даде парите на мом4етата Батков ли , който е ШЕФ да се оправя,а като не ви харесва махнете го ,но стига сте ревали , съдията ни закопа, Батков ни предаде , А като ви купиха титлата нищо не казахте , айде ходете в ИНДИЯ там може и да ви се върже някой на сълзите