Кавани отказал 1 млн. евро бонус от собственика на ПСЖ, за да даде дузпите на Неймар

13:52
Кавани отказал 1 млн. евро бонус от собственика на ПСЖ, за да даде дузпите на Неймар

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи предложи на Единсон Кавани допълнителен бонус в размер на 1 млн. евро, за да предостави на Неймар правото да бие дузпите в мачовете на тима. Уругваецът обаче категорично отказа, заявявайки, че не са му нужни пари и си е заслужил право именно той да застава зад бялата точка, съобщава El Pais.

Както е известно, в договора на Кавани има клауза, че ще получи 1 млн. евро, ако стане голмайстор в Първа лига.

Представители на Ал-Хелаифи в същото време са разговаряли и с Неймар, но и той не е намерил за приемливи посочените му аргументи и е останал недоволен от дадените му препоръки. 

В шести кръг от френското първенство в двубоя на ПСЖ срещу Лион Кавани не успя да реализира дузпа, а преди това уругваецът се сдърпа с Неймар по повод това кой трябва да бие 11-метровия удар. Разногласия между двамата имаше и преди това, този път за изпълнение на пряк свободен удар. Напрежението е продължило и след срещата в съблекалнята и само намесата на капитана Тиаго Силва е предотвратила сбиване между звездите на парижани. Медиите после съобщиха, че Неймар е помолил ръководството на ПСЖ да продаде Кавани през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Onzo_Revival
26.09.2017 01:00

Смешници. Целия отбор, със все трансферите, играчите, собствениците и всичко. Неймарчо явно се е помислил за голям играч и сега в ПСЖ са клекнали и му правят сещате се какво, само и само да поддържат самочувствието му на топ играч. Кавани си е прав в ситуацията, но въпреки това не разбирам как е възможно за една дупза да се караш с някого. Смешно и жалко.

baro99
26.09.2017 00:35

Кавани е невероятен играч. Трябваше да е на мястото на Неймар като претендент за златната топка.

lilikoli
25.09.2017 18:22

Жалки латиноси. Утре се надявам Байерн да ги спука да ги върне в реалноста. Отборът е пред всеки един играч днешните пикльовци като Неймар кви спортисти могат да се нарекат не знам. Да се сбият за една дузпа е нелепо още повече когато парадираш за златната топка. ПСЖ като продължат им пожелавам Барса и още едно фрапантно отпадане. После Неймар да видим кого ще обвинява

Bitten
25.09.2017 14:49

Кавани догодина ще бъде продаден ако така продължават нещата. Дадоха 222 милиона за Неймар, няма как да не му дадат всичко което поиска в тоя отбор от тук нататък. Неймар няма да свири втора цигулка, той точно за това си замина от Барса.

GSW
25.09.2017 14:49

Голям проблем имат ПСЖ, толкова ли е трудно, не могат ли да се редуват. Грандоманщината ще ги съсипе тия пуяци. Ама така става като накупиш куп звезди в отбор без култура, история и традиции това е...