Неймар: Барса заслужава много повече

15:36
Неймар: Барса заслужава много повече

Бразилската звезда Неймар отправи остри критики към клубното ръководство на бившия си тим Барселона. По-малко от месец, след като напусна "Камп Ноу" в посока Пари Сен Жермен за сумата от 222 милиона евро, нападателят нападна бившите си шефове, признавайки за влошените отношения помежду им.

"Изкарах четири страхотни години там и когато си тръгнах бях в добри отношения с тима, но не и с ръководството. За мен това не са хора, които имат място там и които могат да поведат клуба в правилната посока. Барса заслужава много повече", заяви Неймар след вчерашната разгромна победа на ПСЖ с 6:2 над Тулуза, при която бразилецът се разписа на два пъти.

След продажбата на нападателя Барса продължава отчаяно да търси нови футболисти, с които да повиши нивото си, но до момента единственото ново попълнение е бразилският полузащитник Паулиньо.

"Сега вече не мога да коментирам, тъй като съм част от друг отбор. Не знам какво се случва, но това да виждам моите бивши съотборници тъжни, ме прави и мен тъжен, защото там имам много приятели. Надявам се нещата да се подобрят за Барса и те да станат отбор, който да се конкурира с останалите", допълни още 25-годишният футболист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари