Йоргачевич: На вратата на Левски има сигурност за 10 г. напред

11:31
Йоргачевич: На вратата на Левски има сигурност за 10 г. напред

Сложилият край на кариерата си вратар на Левски Боян Йоргачевич говори пред Канал 3 за ситуацията на неговия пост след оттеглянето му и обстановката в съблекалнята. 

"В съблекалнята всеки говори с всеки, атмосферата е уникална, резултатите дойдоха. При новия треньор има и дисциплина. За първи път, откакто съм тук, има нещо сериозно в Левски, има компактен колектив, който работи заедно. И този сезон вече очаквам да се спечели някакъв трофей. Това го мисля сериозно, не го казвам само по задължение", заяви Йоргачевич. 

"Митрев е качествен вратар и правилният капитан за Левски в момента. Той е добър по характер, лидер е. Прави и уникален сезон и постоянно става по-силен. За вратарите левскарите не бива да се притесняват дори един процент. След Митрев, който и да стане първи вратар - дали Кръстев, Любенов или Шейтанов, Левски ще има сигурност на тази позиция поне за 6-7 години", добави сърбинът. 

"Имам сериозна оферта от Холандия, но ако отида в друг клуб, там ще съм като робот, няма да има емоция", каза още Йоргачевич. 

По всяка вероятност той ще бъде назначен в скаутския екип на Левски, начело на който е Кирил Вангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация