Боримиров: Продължават долните игрички със съдии

08:18
Боримиров: Продължават долните игрички със съдии

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че срещу сините има тенденции. Той за пореден път посочи грешките на съдията Никола Попов от двубоя с Лудогорец, който завърши 0:0 на „Герена“. 

„Явно има тенденция. Надявам се хората, които отговарят за съдийството, да вземат мерки. Трябва да се стремим да върнем хората по трибуните. Това, което беше на стадион „Георги Аспарухов“, бе празник за феновете и те не заслужаваха това, което се случи“, заяви вчера шефът. Той каза, че „някои хора продължават с долните игрички със съдиите“, но не пожела да конкретизира. 

Левски вече подаде жалба срещу рефера Попов. Освен това сините настояват Натанаел да бъде наказан от видеозапис заради ударите в лицето на Антонио Вутов. По време на срещата бразилецът бе санкциониран само с жълт картон. 

„Кажете ми вие един мач, в който Лудогорец е бил ощетен. Виждате арогантното поведение на футболистите им. Ако нямаха гръб, щяха ли да си позволят такова? Те знаят, че имат гръб, и го правят. Натанаел удря последователно два пъти наш футболист (б.р. - Антонио Вутов) в продължение на 2 секунди. Това не му е първият подобен удар. Така че явно си има причина да го правят. Искаме да се отлепим от дъното, но ако продължаваме с тези долни игрички, които някои хора правят със съдиите, ще си стоим на едно място“, заяви Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация