Александър Русев се сравни с Дан Колов

12:41
Александър Русев се сравни с Дан Колов

Кечистът Александър Русев се сравни с легендарния борец от началото на миналия век Дан Колов. Той направи това по повод желанието му да стане известен колкото един от основателите на кеча, участвал в шоу борби в САЩ в първите години на XX век. 

В момента българинът е сред големите звезди на кеча отвъд океана, като се прибра в родината си за няколко дни. Мирослав Барняшев, както е истинското име на шоумена, даде интервю пред Нова тв, в което говори за развитието си в шоубизнеса. 

"Аз съм си аз. Няма значение колко съм стигнал, колко пари съм направил. Имам една къща тук в Мътеница и една в Нешвил. Като видях Хълк Хоугън, видях, че искам да съм като него. Винаги това съм искал да бъда. 4,5 кг съм роден, винаги съм ял храната и на брат си. Имах интерес към английския език, имах фиксидея да отида в САЩ. Всичко е било писано. Отидох на бригада, поостанах, изтеглихме един голям заем от банката, който не можех да върна. Предложиха ми да съм бояджия, бях боядисвал само яйца на Великден. Дадоха ми една четка, аз се старах, но не им хареса. Изгониха ме, а имах 100 долара в джоба. Почнах във фабриката за вафли, охрана в дискотеки, строежи, заварчик, работих в стриптийз клуб като охранител, пицаджия, разнасях храна. Училището за кеча се заплащаше, което не беше евтино", разкрива Русев (Барняшев) и допълва, че в началото е бил "руснак" поради интереса в САЩ към Владимир Путин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация