Неделев: Зарадвахме хората по трибуните

15:23
Неделев: Зарадвахме хората по трибуните

"Отборът им е много добър и видяхте, че с цялото себераздаване на целия отбор, на всеки един, помагахме си и виждате, че резултатът е налице. Радвам се, че зарадвахме хората по трибуните", сподели халфът Тодор Неделев след победата на България с 3:2 над Швеция в световна квалификация на Националния стадион "Васил Левски".

"Както знаете, от много време не сме били Швеция. Отборът им е много добър и видяхте, че с цялото себераздаване на целия отбор, на всеки един, помагахме си и виждате, че резултатът е налице. Радвам се, че зарадвахме хората по трибуните. Според мен не трябваше да гонят треньора, доста съмнителна дузпа и се изнерви положението. Явно изгонването на старши-треньора е повлияло доста добре и резултатът е налице. Днес Холандия беше разгромена от Франция, надявам се да не са в настроение за неделния мач, а ние да сме мотивирани след днешната победа", коментира Неделев след двубоя.

Полузащитникът Симеон Славчев призна, че родните национали не са очаквали такова развитие на мача, но са показали дух, за да вземат трите точки. 

"Чувствам се отлично най-вече заради българските фенове. От 67-ма година, където ни хванат там ни бият и едвам вкарваме гол, но днес им вкарахме три и взехме трите точки. С една отборна игра, голяма борба, комбинативност отпред, използване на нашите силни страни - контраатаката. Нашата цел беше отзад да сме нула и отпред да вкараме един гол, който да ни донесе точките, но така се разви мачът. Показахме дух, понеже ние все повеждахме, а те ни изравняваха, това не е лесно, но показахме характер", каза Славчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация