Чочев: Всички играха добре и се бореха

14:07
Чочев: Всички играха добре и се бореха

"Не се чувствам герой, всички играха добре и се бориха. Чувството е много приятно, да вкараш победния гол, и то срещу Швеция, не ги бяхме побеждавали от 50 години", коментира халфът Ивайло Чочев, който вкара победния гол за успеха с 3:2 над Швеция в световна квалификация, играна на Националния стадион "Васил Левски".

Чочев се разписа в края на двубоя, за да ни донесе първа победа над този съперник от половин век насам. 

"Не се чувствам герой, всички играха добре и се бориха. Чувството е много приятно, да вкараш победния гол, и то срещу Швеция, не ги бяхме побеждавали от 50 години. Искам да благодаря на момчетата, които показаха, че с много борба и желание може да върнем хората на стадиона и да ги радваме. В последните 3-4 мача наистина показваме хъс, желание за борба и да се раздаваме. Същото беше днес, на полувремето си казахме, че можем да спечелим този мач, само трябва да продължим с тази игра, да се борим и рано или късно ще дойде победния гол. Разбира се, че играем и за селекционера, и за всички българи, и за нашите имена, за България. Изгонването на треньора не ни се отрази никак, защото ние бяхме концентрирани изцяло върху мача, даже след две минути забравих, че треньорът го няма на скамейката", сподели той след двубоя.

"Говорихме си с момчетата в съблекалнята и във всички има разочарование от мача с Беларус. Ако бяхме спечелили там, щяхме да имаме много по-големи шансове. Най-важното е да отидем в Холандия и да покажем такава игра като днес. Дали ще спечелим, загубим, или ще вземем една точка, мисля, че не е толкова важно, колкото да покажем хъс и желание, хората да видят, че наистина се раздаваме и искаме да вървим напред", допълни полузащитникът на Палермо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация