Нов успех за малките армейци

16:10
Нов успех за малките армейци

Малките футболисти на ЦСКА от набор 2008 постигнаха трета победа в третия си мач от международния турнир в Обзор. Армейците, водени от Валентин Колев, се наложиха над Олимпик Варна с 2:1.

Първата част завърши при резултат 0:0, през вторите 15 минути червените поведоха с 2:0 след попадения на Мартин Михайлов и Антоан Радославов, а в началото на третата част Олимпик върна един гол, но за повече силите на противника не стигнаха и нашите момчета се поздравиха с победата. 

След края на мача малките армейци не пропуснаха да огласят стадиона в Обзор с "Още от дете...".

Четвъртият двубой на ЦСКА в турнира е утре (24 август) срещу молдовския Дачия.

Програма на ЦСКА:

24 август (четвъртък), 18:45 часа - ЦСКА - Дачия (Кишинев, Молдова), Обзор

25 август (петък), 17:30 часа - Буньодкор 1 (Ташкент, Узбекистан) - ЦСКА, Обзор

Междувременно днес своя 24-и рожден ден празнува Енрике Рафаел.

Офанзивният футболист дойде в ЦСКА през товя лято от бразилския Гремио Новоризонтино.

Енрике Роберто Рафаел, както е цялото име на южноамериканеца, е роден в Санта Рита до Сапусай, щата Минас Жераис.

Преди да навлезе в мъжкия футбол, юношеската му кариера приминава през двата гранда на Порто Алегре - Гремио и Интернасионал, а след това и през Атлетико Минейро, където започва в мъжкия отбор през 2014 година.

Професионалният му дебют е година по-късно - на 8 май 2015-та. Той е даден под наем на Парана и започва като титуляр при домакинския успех с 1:0 над Сеара в бразилската Серия "Б". Именно Енрике е автор на единственото попадение в срещата.

Енрике направи дебюта си за ЦСКА във втория кръг на Първа професионална лига срещу Лудогорец. Той се появи в игра в 57-та минута на мястото на португалеца Тиаго Родригес.

Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Енрике много здраве, щастие и професионални успехи!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация