ЦСКА се похвали с общо 11 национали

12:23
ЦСКА се похвали с общо 11 национали

Девет футболисти от първия отбор на ЦСКА получиха повиквателни за предстоящите срещи на националните отбори.  Селекционерът Петър Хубчев прати повиквателни на шестима армейци за мачовете на България срещу Швеция на 31 август и срещу Холандия на 3 септември - Георги Китанов, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Кристиян Малинов, Станислав Манолев и Кирил Десподов.

Освен тях, в младежкия национален отбор беше повикан Александър Георгиев за двубоя с Люксембург на 5 септември в Стара Загора, пише официалният сайт на армейците.

Към тази бройка се прибавят и двамата чуждестранни национали - латвийският вратар Витаутас Черниаускас и конгоанският нападател Кевин Кубемба.

При това положение старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще трябва да повика и юноши за приятелската среща с Марица (Пловдив) на 2 септември на базата в Панчарево.

Двама наши юноши са част от националния отбор на България до 16 години, който ще играе приятелски турнир в Москва. Надпреварата започва днес. Защитникът Любомир Митков и нападателят Кристиян Атанасов ще защитават честта на България срещу Израел, Литва и домакина Русия.

Така ЦСКА може да се похвали с общо 11 повикани състезатели за различните национални гарнитури.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация