Сектор Г организира екскурзия до Стара Загора

15:47
Сектор Г организира екскурзия до Стара Загора

Фен клуб "Сектор Г" ще подкрепи ЦСКА и в предстоящото гостуване в Стара Загора. Червените  гостуват на Берое в мач от VII кръг на Първа професионална лига, който ще се играе в събота (26 август) от 18:45 часа на стадион "Берое". Феновете организират екскурзия за мача, а ето какво написаха в официалната си страница във Фейсбук:

Запишете се за екскурзията до Стара Загора по един от следните начини:
- на лично съобщение в страницата ни във Фейсбук;
- на телефонен номер 0876194845.
Цената на пътуването е 16 лева, а срещата е в 14:00 часа на "Армията". Тръгването ще бъде малко след това.

В Стара Загора ЦСКА винаги е подкрепян от голяма агитка. Стотици, а често пъти и хиляди привърженици, пътуват от цялата страна за мачовете срещу Берое. В съзнанието на всички със сигурност изпъква полуфиналът за Купата на България през април 2016 година, когато на стадиона присъстваха повече от 4000 червени привърженици.

Междувременно от армейския клуб съобщиха, че роднината на футболиста на ЦСКА Александър Дюлгеров - Гергана Дафинова, ни напусна на 31-годишна възраст. Гери, майка на 2 деца, беше диагностицирана с амиотрофична латерална склероза и не успя да пребори болестта. Кампанията за събиране на средства за лечението й, която беше стартирана, е прекратена.

В подкрепа на кампанията Александър Дюлгеров обеща да подари фланелката си от миналия сезон, подписана от всички футболисти, на човека, дарил най-голяма сума в помощ на Гери, и три футболни топки с автографи на произволно избрани дарители. 

Фланелката ще пътува за САЩ, където живее Асен Велинов - голям фен на ЦСКА и близък на семейството на Гери, който внесе най-голяма сума в дарителската сметка за нейното лечение - 400 паунда.

Три топки с автографи ще получат Нниколай Стоянов, Крум Христов и Александър Табутов. 

Събраните пари ще останат като наследство на двете деца на Гергана и сметката ще бъде замразена, докато те на навършат 18 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари