Митов: Трябва да се разделим с доста хора, за да започнем отначало

13:49
Митов: Трябва да се разделим с доста хора, за да започнем отначало

Старши треньорът на Левски Николай Митов отговори на част от въпросите на феновете на клуба. Младият специалист говори по всички най-интересни теми, свързани с тима. Той разкри и основната цел пред "сините".


“Вярвам, че ще бъдем конкурентни на силните отбори. Нашата цел е да изградим един добър отбор. Селекцията в клуба е отворен процес. Веско Минев и Сашо Александров са освободени, защото тръгваме по един нов път. Трябва да се разделим с доста хора, за да започнем наново. Взехме Иван Горанов, а и си връщаме Мики Орачев от Локомотив (София). Сашо Александров е сърцат играч, но не влиза в моите планове. Вложени са средства за Нар и Адениджи, ако има оферти за тях, ние със сигурност ще ги разгледаме”, започна Митов.


“Аниете е любимец на нашите привърженици. Реших да заложа на младостта. Ние благодарим на Аниете, но тръгваме по нов път. Това е причината да вземем и Антонио Вутов. В отбора разполагаме само с двама здрави вратари. Йоргачевич и Кръстев са контузени. На този етап имаме само Любенов и Митрев, които тренират. По-лесно е да вземеш бразилски играчи през зимата. Много съм наясно с това нещо. Примерите са Жоазиньо и Зе Соарес, които помогнаха да спечелим титлата. Ще се привлечат един или двама опитни играчи", добави още той.


"Ние сме играли само един мач в ромб. Търсим крила, но искам да взема добри футболисти. Имаме качествени юноши. Имаме Кабов и Алекс Боримиров, но търсим още флангови играчи. Обичам да играя с крила, а едно от условията към отбора е да владеем кълбото", завърши младият треньор на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация