Митов: Най-важното е да изградим силен отбор

20:37
Митов: Най-важното е да изградим силен отбор

„Разделяме се с двамата Александровци, Веско Минев и Антон Огнянов. Новите попълнения до този момент са Буш, Мапуку, Иван Горанов, Антонио Вутов, Александър Любенов и Георги Ангелов”, заяви старши треньорът на Левски Николай Митов след първата тренировка на сините преди старта на новия сезон.

„Селекцията е отворен процес в момента. Очаквам външен човек, краен защитник и в средата да вземем нови играчи. Не ми е приятно да не са от началото всички тук, но такъв е моментът.

Тези, които дойдоха, натрупаха доста опит и с игрите си, които показаха, мисля че ще помогнат на Левски. Важното е да изградим един добър и силен отбор. Нямахме такъв, а сега това е първото и най-важно нещо, което трябва да направим”, добави наставникът на „сините”.

За Лига Европа Митов коментира: „Трябва да преминем първия кръг в Лига Европа. С мачовете в Европа отборът ще расте. Така се изгражда силен такъв.

Чували ли сте от мен, че ще се разделяме с Йоргачевич? Аз лично съм говорил с всички, които напуснаха. Не съм такъв човек, че някой да ми казва какво да правя. Видяхте, че Йоргачевич е на терена и няма какво да коментирам повече.

По-хубаво от това юноши на Левски да са в първия отбор – няма. Аз също съм минал по този път и знам много добре какво е. На всеки един от тях като му се обаждах му трепереше гласа. Говорих с други българи, но те казаха, че не искат да играят в Левски”, заключи Митов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация