Венгер: Все още имаме шансове за топ 4

12:25
Венгер: Все още имаме шансове за топ 4

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вярва, че тимът му все още има шансове да завърши сред първите четири във Висшата лига и отново да си осигури участие в Шампионската лига. 

"Ние трябва да си спечелим мачовете си, за да имаме шанс. Това е единственото, което можем да направим", коментира французинът. 

Лондончани са шести, като изостават с шест точки от четвъртия Манчестър Сити, но са изиграли мач по-малко. 

Утре те се изправят срещу Саутхамптън в отложен двубой от първенството. Венгер разкри, че Лоран Косиелни е под въпрос за срещата. Гранит Джака също е с проблем, но най-вероятно ще се възстанови. 

Според наставника дали отборът ще участва в Шампионската лига следващия сезон няма да бъде фактор за трансферите или подписване на нови договори с играчите: "Не мисля, че това ще е фактор, защото ние сме в силна финансова позиция. Значението на Шампионската лига е по-малко, отколкото беше преди години. Разбира се, за нас е важно, защото искаме да играем на най-високото ниво, но по отношение на преговори няма да се отрази много".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
09.05.2017 17:10

Този и тои като мен е една издухана флигорна и плещи само глупости за топ четири.Все още имали шансове за четворката.В този негов одбор трябва да се направи тотална чистка начело с него.Нужен е нов много по млад треньор с големи амбиции и ,и 5,6,нови играчи/класни/и наи–вече желязна от италиянци защита.