Интер предлага на Ел Чоло 10 млн. евро на година

15:41
Интер предлага на Ел Чоло 10 млн. евро на година

Интер ще направи всичко възможно да привлече треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне от следващия сезон. 

Според медиите на Апенините, нерадзурите са започнали нова офанзива за аржентинския наставник, който трябва да замени на поста неубедително представящия се Стефано Пиоли. Твърди се, че китайските собственици на миланския гранд от "Сунинг" вече са определили заплата от 10 млн. евро за следващия наставник на тима, който ще подпише договор за 5 години. 

Очаква се в близките седмици да бъде представена оферта към Чоло. Негова алтернатива за треньорския пост в Интер е сегашният мениджър на Челси Антонио Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
20.04.2017 01:28

Ще им се на Интер и на китайците,но чоло докато не спечели ШЛ няма да напусне Атлетико.Ааа както му се отдава още един шанс да играе с Реал дали на финал дали на 1/2 финал,но иска Симеоне определено и неговите момчета този път се вижда някакъв огън в очите и на самите играчи.Определено го искат повече от всичко в момента само този най-ценния трофей липсва във витрината на Атлетико и във визитката на Симеоне,аз от тук до края на турнира стискам палци да го спечели Атлетико.Просто ЗАСЛУЖАВАТ това което показват последните години в ШЛ е много желание за трофея.