Арсенал допусна най-тежката си загуба във Висшата лига (видео)

00:09
Арсенал допусна най-тежката си загуба във Висшата лига (видео)

Отборът на Арсенал претърпя най-тежката си загуба в английската Висша лига през този сезон. Това се случи в градското дерби с Кристъл Палас на "Селхърст Парк", където топчиите отстъпиха с 0:3. Поражението е сериозен удар по амбициите на тима на Арсен Венгер да финишира в топ 4.

Иначе домакините поведоха в резултата в 17-ата минута чрез Андрос Таунзенд. В 63-ата минута Йоан Кабай удвои предимството на орлите, а малко по-късно Лука Миливойевич направи преднината на Кристъл Палас класическа, разписвайки се от дузпа. Това се оказа и решаващото попадение за крайния изход на последната среща от програмата на 32-ия кръг на Премиър лийг.

Изразителният успех отдалечи Кристъл Палас на 6 точки от зоната на изпадащите, като тимът на Сам Алърдайс е 16-и в класирането с мач по-малко. Арсенал пък заема 6-о място с 54 пункта, на цели 7 от 4-ия Манчестър Сити, който обаче е изиграл един двубой повече.

Загубата тази вечер поставя бъдещето на Венгер начело на артилеристите под още по-голяма въпросителна. Договорът на френския специалист изтича в края на сезона и той е нежелан от по-голямата част от феновете на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LEVSKI_IYI_1914
12.04.2017 17:14

... и една оставка на старши-треньора би била напълно достатъчна!

sensea
11.04.2017 08:09

Сам Алърдайс е корав мъж!Не е срамно да загубиш от него. Срамно е да не искаш да играеш срещу него !Единствено не разбрах ,тези мърди бойкот ли правят или толкова си могат ?Стана ми хал за Венгер колко безпомощно гледаше играта ,но и тойси е виновен - цял мач не намери начин да опази Бентаке, а той им изяде главите.

Redbula
11.04.2017 07:18

Айде пак драми.... Кво толкова е станало 1во Челси миналата година къде бяха и ги вижте година по-късно. 2ро преди 1 кръг Палас ни биха и нас така че.... Англия....

darklight
11.04.2017 11:30

Хахаха, да бе, ти ако си мислиш, че с бай Венго могат да са реални претенденти за титла, значи нямаш допир с реалността. Венгерския Арсенал от години е най-мекушавия и безгръбначен отбор благодарение на него. Ненапразно всички фенове на други отбори в това число и аз искат той да остане.

Mesut_Ozil11
11.04.2017 00:43

Да взимат да ни закриват направо като отбор това нашето си е мазохизъм направо.