Клоп: Идеше ми да повърна

14:14
Клоп: Идеше ми да повърна

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи поредният си култов коментар. Немецът обяви след ремито 2:2 срещу Борнемут, че е щял да повърне.


Двата тима направиха страхотен мач, но определено "червените" заслужаваха победата. Домакините "подариха" първия гол на противника, но след това заслужено обърнаха. Малко преди края обаче след грешка в отбрана дойде и изравнителния гол.


"Аз съм виновен за това! Обикновено затваряш мача в един момент, особено когато имаш крехък аванс, но ние не го направихме. Честно казано в един момент ми идеше да повърна, след втория гол на противника. Ние просто трябваше да не позволим да ни вкарат второ попадение, да не говорим за първото. Ще намеря решение за това. Когато синът ти прави нещо нередно, тогава очевидно бащата е сгафил, защото не го е научил. Така стоят нещата и в случая", обяви той на пресконференцията след мача.


"Трябваше да обясня по-добре на момчетата. Лошите неща са моя отговорност, а най-добрите неща са отговорност на играчите. Мисля, че това е справедлива сделка. Определено сме разочаровани от това реми, но утре, когато погледнем към таблицата, ще видим, че имаме точка повече, което определено не е като нищо. Е, не е и като три точки".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация