Венгер: Няма да се откажа, пенсионирането е смърт

14:37
Венгер: Няма да се откажа, пенсионирането е смърт

Арсен Венгер потвърди желанието си да бъде мениждър и през следващия сезон. Според 67-годишния французин на тази възраст "отказването от работа е равносилно на умиране". Венгер получи доста критики от феновете на Арсенал за слабото представяне на тима, който е шести във Висшата лига и има реален шанс да не се класира за Шампионската лига през следващия сезон. Освен това лондончани загубиха от Байерн с общ резултат 2:10 на осминафиналите на най-престижния клубен турнир.

Венгер, който е в Арсенал от 1996 г., каза: "Няма да се отказвам". Неговият договор с клуба изтича в края на сезона, но той получи предложение за нов двугодишен контракт. Специалистът обяви, че ще вземе решение за бъдещето си "много скоро".

"Отказването е за млади хора. За старите отказването е умиране. Аз все още гледам всеки футболен мач. За мен е интересно, сподели още французинът. Венгер води Арсенал за 21-а година, но не е печелил титлата от 13 години. - Разбира се, че съм гладен. Има повече напрежение, отколкото преди 20 години, но гладът е същият. Когато погледнеш какъв беше клуба и какво представлява днес - когато пристигнах, бяхме седем човека, сега сме 700."

"Мряза загубите. Мога да разбера защота са недоволни феновете, но единственият начин да побеждаваме е, ако сме заедно и се раздаваме до края на сезона. Това е всичко, което можем да направим", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
02.04.2017 16:51

Ясна е работата.Още наи– малко 2 години ще си тровим нервите.Аз едва ли ще дочакам да видя промени в Арсенал.Един одбор които се ръководи от една дядка като мен.Борда също се ръководи от дядка.Какво може да се очаква от такива хора в които няма никакъв живец.Като го казвам това изхождам от себеси колко съм способен на 72 години.Та и тяхната работа в Арсенал е такава де.

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.04.2017 15:13

Точно така това е човек с дух и младо сърце.Още поне 4,5 годинки трябва да остане Венгер да е жив и здрав.