Този Левски има бъдеще

22:19
Този Левски има бъдеще
След серия от контроли, които футболистите на Левски изиграха в България и чужбина дойде може би най-важната и престижна - тази с вицешампиона на Германия Вердер Бремен.

Ако до момента "сините" не задоволиха особено с играта си, то безспорно след тази вечер имат моралното право да кажат "опитахме и успяхме". Да, те успяха. Играха като равен с равен през повечето време с далеч по именития си съперник. Липсата на диригента на "бременските музиканти" Диего не трябва да омаловажава постигнатото от българските футболисти.

Въпреки това, за еуфория не бива да се говори. Не трябва да се мисли, че равенството  едва ли не означава сигурно класиране в груповата фаза на Шампионската Лига предвид не толкова стойностните (спрямо Вердер) тимове на Бате Борисов и Андерлехт. Самочувствието сега логично ще бъде приповдигнато, но Вили Вуцов трябва да успее да удържи еуфорията в норми, за да не се окаже мечешка услуга равенството днес.

Бъдещето пред Левски не е черно, на вратата Георги Петков отново е познатият страж, младите футболисти не спират да се стремят към доказване, а останалите опитни играчи като Вагнер, Миланов и Гонзо трябва да допринесат още повече за сплотеността на терена.

Капитанът на "сините" в този мач Георги Иванов си изпроси 2 глупави картона и ако сега тази негова постъпка не доведе до по-лоши последствия, то в сериозните двубои ще се окаже пагобна. Още повече, че именно на него се разчита да поведе отбора към титлата и триумфите в Европа.

Левски е част от българския футбол и трябва да бъде подкрепен в Европа редом с другите отбори - участници в европейските надпревари (Литекс, Локомотив София и Черно Море). Може би е крайно време да загърбим дребните сплетни и изродените футболни пристрастия и да се обединим към една обща кауза - да имаме повече и достойни отбори в Европа. Това става единствено с победи. Днес Левски не успя, но равенството с тим от такава класа може да се приеме като едно добро начало.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liverpool77
06.08.2008 18:54

dunavec, извини ме, но нима вече държавата няма пари да ви заплаща престоя и хранодена в психиатриите, че са ви пуснали навсякъде. Боже колко си зле наистина ... нахранено доносче ... смех ...

dunavec
06.08.2008 12:04

Тези футболисти особено младите трябва да осъзнаят какво значи да носиш синята фланелка!
Това означава да играеш всеки мач на 100% независимо дали е официален или приятелски!
В предстоящите решаващи мачове от 3-я кръг още от началото на мача съперника трябва да бъде захапан като питбул. Да не им се оставя нито никакво празно пространство, да не могат да дишат! Това отличава посредствените средняшки отборчета като панчаревското недоносче от отборите със шампионски манталитет като Левски!

kamata
06.08.2008 12:04

Дали бяха повлияни от последните неразбирателства и конфликти в българския футбол или от меко казано - буйният нрав на треньора си, футболистите на Левски изглеждаха нервно и направиха няколко недопустимо груби грешки. "Звездата" Георги Иванов дори заслужи червен картон, което е абсолютно безсмислено и вредно за бъдещето на един отбор с претенции. Освен това Вердер Бремен е един от големите европейски грандове и само по себе си съгласието да участва в едно такова мероприятие е един сигнал за това, че българският футбол стои пред отворена врата и участието му в световните футболни надпревари е въпрос на негов личен избор. Глупаво би било да проиграват шансовете си, повлияни от ограничен балкански манталитет, като цяло.

dunavec
06.08.2008 11:57

Аз пък харесвам този Левски, който се хвърля на кръв дори
и в приятелските срещи! Така се печели авторитет и респект! Не като цеца панчаревска да играят срещу 3-то разредни холандски отборчета и да берат срам с тях.
Вили Вуцов е предал своя хъс и ентусиазъм на отбора! Освен това
в мача играха доста юноши и е нормално да играят надъхано срещу
отбор като Вердер! А и това е последната контрола, с която някои от младите може да впечатли треньора и да бъде включен в първия отбор! Нормално беше да играят настървено. При положение, че си равностоен на Вердер с 10 човека, това означава, че Левски няма да има проблем да премине 3-я кръг и да влезе в групите на ШЛ. Независимо кой е съперника - БАТЕ или Андерлехт.

kokko
06.08.2008 11:50

Ако това което видяхме снощи е реалния Левски, този който ще представя България в Шампионската лига, то до никъде няма да стигнем. Неможе да поканиш един от големите европейски отбори, какъвто без съмнение е Вердер, и да излезеш на терена, в прителски мач, със зъби и нокти за да спечелиш мача. Левски не спечелиха,нито пък Вердер, нито и зрителите на стадиона или пред телевизора. Получи се изклъчително грозен мач, сякаш това бе решаващата крачка към групите на Лигата.
Успех на Левски и дано да зарадват привържениците си с далече по добри игри за в бъдеще!

Vergil
06.08.2008 11:16

Те ако сега не са във форма кога то им по4ва парвенството

roommen
06.08.2008 10:01

От такива мачове човек едва ли би могъл да прецени моментното състояние на един отбор.На мен лично мача не ми хареса особенно ,постоянно накъсване на играта с безмислени нарушения все пак това е приятелски мач ,има ли значение резултата .Не мисля че Левски показа нещо с което би се представил достойно в турнирите на Уефа .Липсва им клубното пристрастие ,което винаги е било печаливша карта за всички бг. отбори ,тактически те просто незнаят какво правят ,действат според момента ,само с "ритане " на топката няма как да стане .Пък и още нещо ,кой ги избира тези футболисти не знам ама много дребни ,ми че те по 165-170 всичките и едни слабички чак ще се счупят .Мисля че им е малко фитнеса и тактическата .Не мисля че отборът трябва да се обляга на Гонзо ,защото това е погрешно мислене той не е повече от останалите играчи ,проблемът в Левски е че винаги отобрът се разделя на групички и това го съсипва...

ov3r
06.08.2008 09:51

Гледах мача, но след като изпъдиха Гонзо, се загуби блясъка и се напих от мъка . Не се залъгвайте, че Левски са играли добре, просто Вердер ги нямаше никви. И само за сравнение. След като Трабзон ги смаза насред Германия, никой в Турция не се е превъзнасял, зощото това е просто ПРОВЕРКА...След 2 седмици ще имате шанса да ни покажете колко струвате...

Vergil
06.08.2008 09:42

<<продължение>> А аз и надявам се всички левскари искат да виждат този Левски, защото именно такъв Левски стигна до 1/4 финал на купата на УЕФА.ИМЕННО ТОЗИ ЛЕВСКИ ИМА СИЛИТЕ ЗА НЕЩО ПО-ДОБРО В ЕВРОПА.А НЕ БЕЗЗЪБА ИГРА И РАЗЧИТАНЕ НА КОНТРААТАКИ.Та Левски правеха впечатляващи атаки с разцъквания на ТЪЧ ЛИНИЯТА на 2 метра с по 3ма противници атакуващи ги срещу отбор с среден ръст 1,90 метра.Що се отнася до Вердер аз съм впечатлен от играта на централния защитник Себастиян Прьодл освен че е висок близо 1,90 той има изключителен спринт и здравина. А чорбачета тук мисля че трябва да млъкнете.ВИЕ ДОКАРВАЛИ ЛИ СТЕ ОТБОР КАТО ВЕРДЕР БРЕМЕН В БАЛГАРИЯ КАМО ЛИ ЗА ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА.А ВАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ КЪДЕ БЕШЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЖЕ ДАЛИ БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ ОТДЕЛНО СРЕЩУ ОТБОР ОТ КАКВА КЛАСА. БРАВО ВИЛИ ЛЕВСКИ ТЕ ПОДКРЕПЯ

Vergil
06.08.2008 09:40



Вижте сега аз съм левскар и вчера бях на мача.Смятам че мача колкото и да казваме,че беше приятелски Вердер дадоха 100% от себе си с оглед на предишната им загуба с 3:0 от Трабзонспор.А що се отнася до Левски, смятам че един отбор не може да не иска да даде 100% от себе си при положение,че на ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА ИДВАТ 20000 ЧОВЕКА.Най-малкото откъм благодарност към феновете на този отбор.А я си помислете-на приятелска среща идват 20 000 човека ами какво ще стане ако сме в Шампионската Лига.А що се отнася до играта смятам, че тя беше през цялото време изравнена.През около 10 мин. двата отбора се редуваха в това кой ще има лек териториален превес.Естествено като левскар много ама много ме е яд за изтърваната дузпа,защото Жоазиньо си беше взел топката да бие и Миро Иванов му я взе от ръцете!Смятам,че ТРЕНЬОРЪТ трябва да решава кой бие дузпа а не който вземе топката първи.А ИЗПУСКАНЕТО НА ДУЗПА В 80 МИН. НА МАЧ Е НЕДУПОСТИМО.АМИ Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЧЕ ТОЗИ МАЧ Е С ОТБОР КАТО БАРСА ИЛИ ЧЕЛСИ!

iulian_rangelov
06.08.2008 09:11

levskifans:
Абе чорбари, престанете да завиждате на Левски...
Левски найстина този сезон ще покаже много добра игра и ще станем шампиони. В ШЛ като влезнеме, ще вземеме поне 6 точки...


xaxaxaxa ще земете вие 6т. вие първо станете Шампиони и тогава говоретe !!!!

UtherY
06.08.2008 00:50

Хммм,да почнем от там - левскар съм.Вече спокойно може да ме прислите към милиардите групи, с които сте категоризирали всяко едно изказване...
Първото,на което искам да наблегна,е факта,че мача беше ПРИЯТЕЛСКИ!!! Това означава,че не само Вердер,а и Левски,а и всеки един отбор не дават 100% от възможностите си поради страх от контузии, непълна подготовка за даване на "всичко от себе си" и т.н. Относно Левски - виждам светлина в тунела (лично мое мнение П.С. За следващия двубой на Левски или ЦСКА мога да сложа още преди двубойте им всичките постове,който ще се напишат след мачовете им. Просто сме банални...

dunavec
06.08.2008 00:26

Хахаха... ако цецека беше в група с Барса, Челси и Вердер головата им разлика нямаше да е 1:17, а 0:30! Така че си затваряйте миризливите изгнили комунистически устенца... и се надявайте НИКОГА да не влизате в ШЛ за да не правите антирекорди и баскетболни загуби, на които ще ви се смее цял свят!!!

SaDisTa
05.08.2008 23:58

Айде да млъкваме вече че ставаме банални.Темата е за едно,ние говорим за друго.Лека от мен,аз си пускам филм.И се успокойте малко,не избивайте комплекси и спете спокойно.

silver27
05.08.2008 23:57

добре ок... Не искам да спорим прав си .. Можеби неточното ми изказване е довело до тази двусмислица но както и да е... Няма да е лошо наистина да се поизчисти (дори и мои псотове )

boykov
05.08.2008 23:55

УЕФА било късмет, влизане в ШЛ било провал ... Те цесека затова не играят сигурно никъде. Я по-добре да си седят настрани и да не играят да не би да паднат някъде ... пълни глупости са това, което пишат някои злобари.
Днес левскарите показаха най-вече хъс и борбеност, която липсваше преди. Гонзо малко трябва да се по охлади, на европейските мачове поне. Както видяхме никой няма да го търпи да нервничи

iksvel
05.08.2008 23:53

" Сааамо не мога да разбера иксвел ти някъф от екипа на сайта ли си ? Като си от цска"
Прочети внимателно до тук. Лесно е да се сбърка към кого е отправено това послание, понеже може да се възприеме обръщението така, че "си" да свързва първото и второто изречение като контекстов синоним на "иксвел".
И ще помоля админите или хората, на които се пада това задължение, да разчистят тази тема, понеже се казаха доста лоши неща и само осквернихме "успеха" на Левски....

sersema
05.08.2008 23:51

От това което видях на този мач си направих 2 сериозни извода!!Отбора се нуждае спешно от втори централен защитник, дефанзивен халф и офанзивен халф!!!Второто е, че с Вили Вуцов май няма да стигнем до никъде!!Няма начин Гонзо да играе на друга позиция освен централен нападател!!

silver27
05.08.2008 23:48

Сам прецени дали съм тъпак... обръщението към теб беше дали си от екипа останалата част от съобщението беше за онези момчета по-отдолу симпатизанти на цска , можеби да идиот съм..

iksvel
05.08.2008 23:46

silver27 , ти идиот ли си, я ми прочети ника наобратно и кажи пак от кой отбор съм. Просто ненавиждам тъпаци, били те цесекари, левскари ии някакви други жалки изчадия!

iksvel
05.08.2008 23:44

to89to, ти си един глупак и грешиш.
Всеки, който омаловажава успехите на Левски е пълен глупак. Призовавам някой хора тук да покажат поне малко компетентност и да се опитат да се обосноват !

silver27
05.08.2008 23:44

Сааамо не мога да разбера иксвел ти някъф от екипа на сайта ли си ? Като си от цска какво всички тука комуяги обсъждате Левски ? А ходете си в темата за цска и пишете бре ! Чешите си езиците само и предизвиквате

silver27
05.08.2008 23:42

Да видим дали ще я спечели .. Спирам с този тон ... То дали ще си говоря на стената или със цскар ... няма разлика ! Важното е да си гледаме Отбора 11ти кръг тогава ще говорим

to89to
05.08.2008 23:39

кой на кой го тури няма значение, важното е че този сезон ЦСКА ще спечели титлата отново с голяма преднина...

iksvel
05.08.2008 23:38

2. Коментари, нарушаващи правото на друг да изразява своите виждания по различните теми ще бъдат изтривани с крайна мярка на санкция!
3. Безсмислени и излишни коментари, които не изразяват обоснована теза относно предстоящото събитие или конкретно за даден отбор, също ще бъдат санкционирани!
Само да ви напомня, особено на silver27 и dunavec, за тези две прости правила !

Gazarcheto
05.08.2008 23:37

А забравих уефа там влезнахте малко на късмет, вие си знаете....

to89to
05.08.2008 23:32

заглавието трябва да бъде " Този Вердер Няма Бъдеще " , защото да не биеш подобни слабаци си е срамно....

SaDisTa
05.08.2008 23:30

Казах че няма да пиша повече но не се сдържам.Gazarcheto ти си един комплексар.Погледни истината в очите.Споменаваш головата разлика 1:16,но не споменаваш 1/4 финал на УЕФА.Я ми припомни Вие кога за последно сте стигали до такава фаза на някой евротурнир?Комплексар такъв

SaDisTa
05.08.2008 23:27

Последен коментар,поздрав към всички интелЕгенти от цесека--->
http:// www.imgshare.eu/ images.php вижте 1вата снимка и спете спокойно.Вие сте Българи с интелект

Gazarcheto
05.08.2008 23:25

dunavec бате ти си не верваш, аз нз кои отбор в българия има международни успехи и е ценен навсякъде,всеки в света знае ,какво представлява ЦСКА, а кво да се излагаме, нз но аз обичам ТАМПЕРЕ_ припомни си, разлика 1:16, та тва по добре никои да не ходи да срамува, дори сега пак няма да влезете в групи, а и да влезете, пак ще посрамите българия

dunavec
05.08.2008 23:21

Тази вечер Левски беше ВЕЛИК дори с половината юноши! За справка Вердер игра с почти всички титуляри и не е извинение на колко процента са играли! Ясно ли ви е панчаревски комплексарчета ?!?

deko1991
05.08.2008 23:17

не интелегент а интелигент да не си от селеметя а ? а то се вижда кой е такъв който излага факти а не обиди това е селско и в живота е просташко

soul_soul_x
05.08.2008 23:15

По дяволите, защо винаги като се спомене "Левски" след това се споменава и "ЦСКА" и обратното?!? Гледайте си в собствената паница !
Не може ли простите фенове да се държат настрана, например с регистрацията да има и IQ тест и ако е под 100 - вън !

SaDisTa
05.08.2008 23:13

siboko ЗЕМИ МЛЪКНИ А? ТЕМАТА Е НАПРАВЕНА ЗА ЛЕВСКИ.КАТ НЕ ТИ ХАРЕСВА ЗАМИНАВАЙ СИ У ЧОРБАРСКИЯ ФОРУМ ДА ЗЛОБЕЕТЕ С ДРУГИТЕ АНТИБЪЛГАРИ ! ИСТИНАТА ЯВНО БОЛИ.ДАДЕНА НИ Е СМЕШНА ДУСПА А?А ТИ КАК МИСЛИШ ЧЕ ЦЕЦКА СПЕЧЕЛИХА 30 МАЧА БЕЗ ЗАГУБА А?С ДОБРА ИГРА- ЗАМЪЛЧИ ТИ И ВСИЧКИ ПРОТИВ ЛЕВСКИ.ИМАТЕ СИ СОБСТВЕН ФОРУМ,ХОДЕТЕ СИ ИГРАЙТЕ НА ДЖАГИ !

SaDisTa
05.08.2008 23:08

няма как да не ни го призная:Завиждате и се заяждате КАКТО ВСЕКИ ДРУГ ПЪТ.ЗНАЕТЕ ЛИ?-НЕ МИ ПУКА ! ЛЕВСКИ ИГРА дОСТОЙНО СЪС ЖАЖДА ЗА ПОБЕДА.Цецка се разхождаше по терена като офца на паша....бихте Литекс с 1-0 и кво?Ако ние бяхме били Вердер с 1-0 макар и от дуспа,щяхте да мрънкате за съдията.Но това е положението-с 10 човека през второто полувреме,с доста юнуши играхме като РАВЕН с РАВЕН.Истината БОЛИ ! СПРЕТЕ ДА ЗЛОБЕЕТЕ ЩОТО ЗАПРИЛИЧВАТЕ НАИСТИНА НА "антибългари".

soul_soul_x
05.08.2008 23:07

Ще помоля всички негативно настроени цесекари да стоят настрана от тази тема, тя е за Левски и нямате право да ни обиждате !
Много е жалко, че има хора като dunavec - левскари, които не могат да видят истината ! Истина, която ще им избоде очите, а именно, че мачът беше нагласен !
Момчета, наистина ли си мислите, че Вердер случайно 4-5 пъти се засуетиха пред вратата ни и не вкараха? Че случайно изобщо не се напъваха? Че не ни отбелязаха гол дори след 4 наши смени и човек повече? Събудете и се осъзнайте, не сме това, което бяхме преди 2-3 години !

silver27
05.08.2008 23:03

Смешни сте Ц(*карчета ... Завиждайте ! Вие правите представянето на отбора си с дублирщата ви кочина ние с Вердер !!! Правете сметки комунистически създания ! На мача с литекс нямахте 5000 свине ! Ние бяхме най-малко 12 000 ! Мълчете и затаете дъх за 11тия кръг от родното първенство 5:0 ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

cska_kazanlak
05.08.2008 23:02

Има бъдеще Левски, ама в свободните боеве дето ги правят за развлечение на мутрите.

dunavec
05.08.2008 22:56

Имам хронична непоносимост към комунистически отборчета като цецека!Там всичко е мафия и корупция и всичките им победи са спечелени с подкуп! Преди беше партията майка БКП. А в по-ново време червени мафиоти като илия павлов, черепа и лупи купи томов!
Само Дунав Русе и Левски! Синьото винаги е на мода!

Gazarcheto
05.08.2008 22:53

dunavec ти па знаеш дали ще ни отупат с 5-0. Много грубо играха левскарите, относно Гонзо па тоя паляк нищо не става от него, затова и го изгониха. Искам да се срещнете с Вердер некъде в евротурнирите ако се класирате напред, което е малко вероятно, да видим адли нема да ви отупа яко

djacke
05.08.2008 22:52

ас сьм левскарче но ГОНЗО не трябва да е в левски само вика и крещи неиграе,махайте ГОНЗО от левски само ги излага.

dikamibb
05.08.2008 22:51

абе хора сигурни ли сте че сме гледали един исъщи мач.това което гледа цяла българия беше едно голямо НИЩО.

MIHITO
05.08.2008 22:49

Направо смешни бяха левскарите незнам само с наи-добрия вратар в България да постигнат нещо в шампионската лига.Просто само се излагат.А пак тоя Гонзо за какъв се мисли за най-големия ли - заблуждава се момчето.Ако беше добър нямаше да ходи от клуб на клуб и пак да се връща в лефски.

silver27
05.08.2008 22:49

Maча беше невероятен ! Стадиона беше син Нищо ! Важното е че Левски игра достойно с 10 човека !!!

dunavec
05.08.2008 22:45

Днес гледахме един ВЕЛИК ЛЕВСКИ!
Който с 10 души смаза вицешампиона на Германия!
Някой ще каже, че Вердер не се напрягал и играл на 20%... може и така да е, но на Левски се контузиха половината титуляри, играха второто полувреме с юноши по на 18 години и като капак играха с 10 човека от 50-минута до края на мача! Въпреки всичко Левски можеше и да победи ако не беше злополучно изпуснатата дузпа!
Панчаревското средняче це-це-ка дори срещу 20%-вия Вердер щеше да бъде отупан поне с 5:0!

levskifans
05.08.2008 22:44

Абе чорбари, престанете да завиждате на Левски...
Левски найстина този сезон ще покаже много добра игра и ще станем шампиони. В ШЛ като влезнеме, ще вземеме поне 6 точки...

iksvel
05.08.2008 22:40

Г-н Глушков само се прави, че не е пристрастен !
Не уцелихте момента, точно сега не виждама да имаме бъдеще!

Gazarcheto
05.08.2008 22:30

Има бъдеще? Та това футбол на ниво ли беше или падане по тревата през 2 минути. До някъде играха добре, и несъществуваща дузпа им отсъдиха и пок си има господ.. Добре,че съдията беше българин, а и Вердер не си дадоха зор, но да видимако се срещнат некъде по евротурнирите да видим тогава какъв ще е резултата преди 2 години от 2 мача голова разлика 0:5 в полза на Вердер, сега може и да е повече