Силна турбуленция и натровен екипаж в синия самолет

09:01
Силна турбуленция и натровен екипаж в синия самолет

Какво се случва в Левски? Кой ще бъде новият треньор? Защо Люпко Петрович си тръгна? Какъв е истинският бюджет? Какви са реалните амбиции на собственика Спас Русев? Всички тези въпоси витаят в последните дни около "Герена" особено след 2:3 от Черно море за Купата на България.

 

Има ли в действителност пилот в самолета? Точно като заглавието на култовия филм с Лесли Нилсен. Лошото е, че синият аероплан е във въздуха, а хаосът на борда наподобява на комедийния филм от 1980-а. В американската пародия действието се развива в самолет, чийто екипаж е натровен. Малката надежда на пътниците се казва Тед Страйкър, бивш военен пилот, който е единственият човек на борда, можещ да приземи машината. При все че… има фобия от летене.

 

С малко условности тази роля през последната седмица на "Георги Аспарухов" бе дадена на Станислав Ангелов. Май нямаше друга жертва. За краткия период Пелето доказа, че няма опита да бъде силният човек. Това показаха и действията му през напрегнатите дни след Люпковата абдикация. Директорът бе заставен да отговаря на въпроси за Петрович и да търси изход от ситуацията. Лек цинизъм лъхаше от ситуацията, след като Ангелов се изниза през задния изход на "Герена" през 2007 г. в посока Енерги. А го направи и от ЦСКА в посока Левски през 2000-ата.

 

Говори се, че Ангелов е имал намерение да си тръгне от "Герена". При това, малко преди Люпко да "си бие камшика". Шефът на Левски не бил доволен от начина, по който е третиран в отбора, и имал намерение да се върне на старата си позиция в Левски-Раковски – шеф на школата. Какво точно се е объркало в сметките на Пелето не е ясно. Но излиза, че нито той има думата, нито Петрович, още по-малко вече уволненият мениджър Андрей Желязков. Всичко това налага спешна реакция от страна на собственика Спас Русев. Бизнесменът трябва да овладее силната турбуленция в синия самолет.

 

Автор: Владимир Иванов, в."Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Teemo
29.10.2016 11:03

Не знам какъв е, но от чутото разбрах, че обещава невъзможни неща.

Kalinho
29.10.2016 00:32

До коментар [@comment 1933571] от [@user night_wolf1984]:

основната разлика между Спас Русев и Лупи е, че единия има в пъти повече пари от другия и доста по - голямо лоби поне така се говори.

night_wolf1984
29.10.2016 07:26

незнам и двамата са ми съмнителни бизнесмени !!!