Властелини на цикъла - циклим като за Световно (видео)

08:17
Властелини на цикъла - циклим като за Световно (видео)
Или иначе казано: първи цикъл, първи сме в групата
 
Неистова радост. България вкара гол за 4:3 в 92-ата мин. Спечелихме първия си мач от световните квалификации. Щабът и резервите ни нахлуха на терена. Запрегръщаха се. Дори малцината вярващи фенове, дошли лично да наблюдават мача на стадиона, накрая бяха сюрпризирани - държаха се за главите и сякаш не им се вярваше, че сме успели. Да, май отново Господ беше българин? Май. Ако не беше септември. Ако съперникът не беше Люксембург. И ако не ставаше дума за начало на цикъл, пише в свой коментар вестник "24 часа".
 
"Цикъл? Какъв цикъл? Първи сме в групата на първия цикъл!" Това обяви весело президентът на БФС Борислав Михайлов след 4:3 над Люксембург. Омагьосан от еуфорията покрай драматичния успех над момчетата от княжеството (13-и от 13 мача в историята) и завладян от показания дух от българските национали в труден момент, босът на футбола смеси веселяшки женската физиология, месечните неразположения и перманентното неразположение на националния ни отбор от години. Но пък имаше сериозен повод. Почвахме пореден цикъл. Какъв цикъл? Квалификационен. Но почнахме директно и сме първи в групата. Ами да - едва ли сме си мечтали да сме на това място в група с Франция, Холандия и Швеция плюс коравия отбор на Беларус. И ето ни сега - лидери. България е властелинът на цикъла!
 
"Това няма да е така накрая, де", предупреди отрано и със същата усмивка президентът на БФС. Нищо, де.
 
Ние пак ще сме властелини на цикъла. Да циклим, можем като за Световно.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niakoi016
08.09.2016 15:05

Ами може би има решение,ако всички отбори под Левски,ЦСКА и Лудогорец обиграват млади футболисти за тях и да не могат да купуват чужденци.Всички знаем,че тези отбори играят за нищо.Някой до евротурнири и пак нищо.Взимат някакви африканци,които после да продадат на гореспоменатите.Другото решение беше.Увеличаваха групата на 12-14 отбора като добавят 2-4 отбора в който играят само Българи от примерно 18 до 23 години,за който също няма значение класирането,но в края на сезона могат да бъдат закупени от по големите отбори.Горе долу това ми дойде набързо на подпийнала глава*erm*.

Niakoi016
08.09.2016 08:48

Пореден цикъл с бат Боби.И така ще циклим с него още 20 години,както беше и с бат Славков*thumb_up*