Федерер: Чувствам коляното си много добре

12:11
Федерер: Чувствам коляното си много добре
"Чувствам коляното си много добре, като на тренировка. Можех да се придвижвам напълно свободно", сподели световният номер 3 Роджър Федерер след победата си над Гийермо Гарсия-Лопес с 6-3, 6-4 в мач от втория кръг на турнира от сериите Мастърс в Монте Карло.
 
За Федерер това бе завръщане на корта след 2-месечно отсъствие след артроскопия на менискус, но швейцарският маестро заяви, че вече няма никакви проблеми с коляното. "Чувствам коляното си много добре, като на тренировка. Можех да се придвижвам напълно свободно. Ще видим как ще се чувствам в следващите дни, но засега съм уверен, че всичко ще бъде наред", коментира Федерер след двубоя.
 
"Мисля, че това бе перфектният мач, завързан в началото, след това успях да вляза в серия. Разиграванията бяха доста кратки, защото сервирах добре, ретурите ми бяха стабилни и се възползвах от вторите му сервиси. Бях малко скован в началото, защото това бе завръщане на корта за мен, но бе хубаво да мина през тези емоции", допълни носителят на 17 титли от Големия шлем. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация