Румънски национал замества Владо Стоянов в Лудогорец

09:50
Румънски национал замества Владо Стоянов в Лудогорец
Ръководството на Лудогорец прави всичко възможно да се подсигури, ако се стигне до продажба на титулярния вратар Владислав Стоянов. "Орлите" вече продължиха договора на резервния страж Милан Борян, но междувременно от клуба следят и друг вариант за негов заместник.

Това е румънският национал Силвио Лунг - младши, съобщава "7 дни спорт". 25-годишният вратар е собственост на Астра Гюргево и с този тим стана вицешампион и спечели Купата на Румъния. Той е считан за един от най-добрите играчи под рамката в родината си и дори има 3 мача за националния отбор. Лунг играе за Астра от 2011 година, но иначе е юноша на Университатя (Крайова)

Той е синът на Силвио Лунг - старши, който има 77 мача за Румъния и над 300 мача за Университатя, като е носил екипа и на гранда Стяуа. При евентуална продажба на Владислав Стоянов, никак не е изключино да се стартират преговори за привличането на Лунг.

Трансферът му може да се осъществи по-лесно, тъй като Астра бе изваден от евротурнирите заради неплатени дългове. По този начин вратарят може да бъде уреден за по-малко пари и да бъде изкушен от предизвикателството да играе в Европа с разградчани.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
11.01.2015 19:22

Според мен ако го продадат ще вземат добри пари от него, бях чел за негов трснфер в Уест Хям в друг сайт, но не ми се вярва. Надявам се обаче че ще играе като титуляр в който и отбор да отиде и че Лудогорец ще вземат добри пари от него! Успех Владо!! *smile*

Manchester_Red
11.01.2015 14:36

Аман от журналистически писания... тоз Владо вече го продадоха и го препродадоха на втори и на трети, че чак и заместник му намериха... Аз досега никъде не съм чел за някакъв интерес от даден отбор към него, но и да се стигне до някакъв трансфер, то едвали ще се случи точно в зимния трансферен прозорец.

scouser_pool
11.01.2015 13:09

Владо е добър , но наистина много хора се заблуждават от формата му(както и с някои други играчи в БГ) , че е супер класа.Знам го и от Черноморец и от достатъчно мачове вече с Лудогорец какво представлява , за нашите стандарти е качествен , но ако се продаде за примерно 3-4 млн. на запад ще си е голям удар и Лудогорец имат репутацията и скаутите да вземат някой по-добър за доста по-ниска сума*smile*

nikolaigalata
11.01.2015 12:06

Ами според мен разсъждават правилно. Владо Стоянов не толкова добър вратар и това се видя на мача с Реал Мадрид. От 15 корнера които биха мадридци ,Владо излезе да избие топката само на едно или две положения . За мен този вратар не е добър.

andreevvw
11.01.2015 11:18

Абе вие едно и също копирате от спортал *angry*

sensea
11.01.2015 10:59

Само не разбрах какъв е зора да продават Владо ?

golemiq_geshan
11.01.2015 12:11

Естествено , или да стане като с Безяк ?! Домусчиев си мисли , че след като е някой в България и в Европа ще е някой и като иска някви нереални суми и ще му се връзват балъците да му ги дават и вместо миналия сезон да вземе 3-4 млн евро за Безяк , сега няма да вземе и 1 лев . Така се прави , когато нямаш финансовите възможности да задържаш класните играчи , а те достигнат върховата си форма на живота и има уникален интерес , трябва да ги продадеш , особено ако не са нищо специално , може би единствено Стоянов е специален , но определено другите не са

MarkoPolo
11.01.2015 11:51

Защото Владо направи 2 поредни страхотни сезона, наложен национал е и тази година (ако не се лъжа) прави 28, което се води, като началото на пика на способностите на един вратар. Така че, тази година ще му вземат хубав лев. Така си го обяснявам аз, но не мисля че негов трансфер им е задължителен. Просто при добра оферта ще го пуснат. Пък и той сам си каза, че иска да играе в силно първенство на запад.