blade_mastercho

Потребител blade_mastercho
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 05 септември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 555/1229
  • Обща успеваемост: 45.16%
  • Успеваемост за месеца: -